Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar
0
38

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71
disi-citir-citir-ici-yumusacik-karnabahar.jpg

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • Küçük uzunluk karnabahar
Bulamak için sos;
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 tane yumurta
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • İsteğe nazaran pul biber
Sostan sonra bulamak için;
  • 1 kase galeta unu (ben kendi hazırladığım galeta unumu kullandım)
Kızartmak için;
  • Bolca sıvı yağ

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Karnabaharları çiçeklerini bıçakla kesip ayıralım ve güzelce yıkayalım, diriliği gidecek kadar haşlayalım.
  2. Suyunu süzüp soğuduktan sonra yaprak üzere keselim.
  3. Bir kasede sosu karıştırıp hazırlayalım, karnabaharları evvel sosa sonra galeta ununa bulayıp kızartalım.
İstediğimiz üzere servise hazırlayalım.

????afiyet olsun ????.

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Fırında Çıtır Karnabahar Tanımı İçin Materyaller 1 adet karnabahar2 diş sarımsak1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ3 adet yumurta2 çay kaşığı tuz2 çay kaşığı toz kırmızı biber1 çay kaşığı karabiberGaleta unu yahut mısır unuKaşar ( rendelenmiş) Fırında Çıtır Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Dışı Çıtır içi Yumuşacık Tavuk Şiş Tarifi İçin Malzemeler 1,5 kilo tavuk göğsü1 su bardağı süt1 yemek kaşığı sıvı yağBiraz tuz1 çay kaşığı karbonat1,5 çay kaşığı kırmızı toz biberİsteğe bağlı kekik Üzeri için; 2 adet yumurta sarısı Bulamak için; 1 su bardağı kadar galeta unu veya kurutulmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Fırında Dışı Çıtır Çıtır Lezzeti Efsane Karnabahar Tanımı İçin Gereçler 1 adet orta uzunluk karnabahar1 tatlı kaşığı tuz2 adet yumurtaYarım su bardağı sütYarım su bardağı unYarım şişe maden suyuYarım çay bardağı sıvı yağ1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı toz kırmızı biber1 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Topları Tanımı İçin Malzemeler 3 adet kemiğinden sıyrılmış tavuk baget(1 kesim göğüs etide olur)Yarım su bardağı galeta unu1 orta uzunluk soğan1 diş sarımsak1 yemek kaşığı sıvı yağKırmızı toz biberKekikKarabiberKimyonTuz Bulamak için; 1 adet yumurta1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Şinitzel Tanımı İçin Malzemeler 1 adet tavuk göğsü (Fileto ince kesilmiş)2 adet yumurtaGaleta unuUnTuzKızartmak için;Sıvı yağ Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuk göğüslerini ince dilimler halinde kesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt