Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Topları

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Topları
0
122

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kemiğinden sıyrılmış tavuk baget(1 kesim göğüs etide olur)
  • Yarım su bardağı galeta unu
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Kırmızı toz biber
  • Kekik
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Tuz
Bulamak için;
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 yemek kaşığı susam

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Köfte için tavukları ,soğan ve sarımsağı mutfak robotuna koyup uygunca ezilene kadar çektiriyoruz.
  2. Sonra karıştırma kabına alıp baharatları ve galeta unu ekleyip yoğuruyoruz .
  3. Sonra cevizden küçük modüller koparıp yuvarlıyoruz vaktiniz varsa yarım saat buzdolabında bekletiyoruz.
  4. Bu ortada yumurtamızı bir kapta çırpıyoruz( ben çok az sıvı yağ da ekledim )
  5. Bir kaptada galeta unu ve susamı karıştırıyoruz.
  6. Sonra tavuk toplarımızı evvel una ,sonra yumurta ve daha sonra susamlı galeta unu karışımına buluyoruz .
  7. Ben airfryer de pişirdim siz fırında da pişirebilirsiniz 180° de pişiriyoruz.
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Şinitzel Tanımı İçin Malzemeler 1 adet tavuk göğsü (Fileto ince kesilmiş)2 adet yumurtaGaleta unuUnTuzKızartmak için;Sıvı yağ Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuk göğüslerini ince dilimler halinde kesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Tavuk Şinitzel (İçi Yumuşacık Dışı Çıtır Bir Lezzet) Tanımı İçin Materyaller 4-5 adet tavuk pirzolaYarım bardak galeta unu2 adet yumurta1 bardak beyaz unYarım bardak süt1 şişe maden suyuKarabiberToz biberSarımsak tozuKöriTavuk çeşnisi (isteğe bağlı)KekikPul biber (isteğe bağlı)Kızartmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Dışı Çıtır içi Yumuşacık Tavuk Şiş Tarifi İçin Malzemeler 1,5 kilo tavuk göğsü1 su bardağı süt1 yemek kaşığı sıvı yağBiraz tuz1 çay kaşığı karbonat1,5 çay kaşığı kırmızı toz biberİsteğe bağlı kekik Üzeri için; 2 adet yumurta sarısı Bulamak için; 1 su bardağı kadar galeta unu veya kurutulmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler Küçük uzunluk karnabahar Bulamak için sos; 1 çay bardağı süt1 tane yumurtaYarım çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı tuzİsteğe nazaran pul biber Sostan sonra bulamak için; 1 kase galeta unu (ben kendi hazırladığım galeta unumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Kalamar Tanımı İçin Malzemeler 2 modül tavuk göğsüYarım şişe soda1 adet yumurta2 diş sarımsak1 yemek kaşığı nişasta1 yemek kaşığı unYarım tatlı kaşığı tatlı toz biber1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı karbonatTuz Kızartmak için; Sıvı yağ Dışı Çıtır İçi Yumuşacık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt