Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Domates Çorbası

Domates Çorbası
0
40

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

• ️4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • ️3 yemek kaşığı un
  • ️2 su bardağı domates püresi (ben yazdan hazırladığım püreyi kullandım)
  • ️1 su bardağı kemik suyu (şart değil ama benim dondurucuda var ve genelde çorbalara kullanıyorum)
  • ️5 su bardağı sıcak su
  • ️Tuz
  • ️Pulbiber
Üzerine;
  • Kaşar peyniri rendesi
  • İsteğe göre kuru nane

Domates Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Çorba tenceresine zeytinyağı ve unu ekleyip hafifçe kavurdum.
  2. Üzerine domates püresini ilave edip kaynattım.
  3. Sonrasında sıcak suyu, kemik suyunu, tuzu ve biberi ilave edip karıştırarak pişirdim.
  4. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 5dk daha pişirip, kaşar peyniri rendesi ile servis ettim ????????????.
Yazın hazırlanan domates püresi çok pratik oluyor tavsiye ederim ????.

Domates Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler Domates püresi( kışdan hazırladığım püreden 2,5 su bardağı yada 2 paket hazır domates püresi yada 4 adet domates püresi kullanıyorum)5 su bardağı sıcak su ( koyu olursa ekleyebilirsiniz)2 yemek kaşığı dolusu tereyağ1,5 yemek kaşığı un1,5 çay kaşığı tuz1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Tarhana Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı toz tarhana3-4 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı iç yağı1 yemek kaşığı salça2 diş sarımsak4-5 yemek kaşığı domates püresi1 su bardağı kemiksuyu (dondurucudan)TuzPulbiberNane Tarhana Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Nefis Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 50 gram tereyağı2 yemek kaşığı dolusu un2 su bardağı dondurucudan domates püresi1 tatlı kaşığı domates salçası6 su bardağı su ( yarı yarıya tavuk suyu olabilir  yahut 2 adet tavuk bulyonTaze çekilmiş karabiberRende kaşar peyniri Nefis Domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Yarım kase domates püresi1 yemek kaşığı domatez salçası1,5 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı tereyağı1 çay bardağı süt1 lt su1 çay kaşığı kekikYeterince tuzÇorbanın üzerine arzuya göre kaşar peyniri Domates Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Kremalı Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı domates püresi1 su bardağı krema1 su bardağı süt2 su bardağı su2 tepeleme yemek kaşığı un3 yemek kaşığı tereyağı Kremalı Domates Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağını eritip rengi dönene kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt