Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domatesli Biber Ve Patlıcan Kızartması

Domatesli Biber Ve Patlıcan Kızartması
0
112

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Domatesli Biber Ve Patlıcan Kızartması Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo biber çeşidi
*1 kilo patlıcan
*2 kilo domates
*1 tatlı kaşığı tuz

Domatesli Biber Ve Patlıcan Kızartması Tarifi Yapılışı
Ilk Kez biberleri temizleyip kızartın, patlıcanları alacalı soyup küp küp doğrayıp kızartın ve kağıt havlu üzerine koyup artı yağını süzdürün
Ayrı bir tencerede domatesleri küp küp doğrayın yada rendeleyin Efendice kaynatın ve tuzunu ekleyin En Ince Ayrıntısına Kadar piştikten sonradan biber ve patlıcanları ekleyip sıcak halde kavanozlara koyup ağzını sımsıkı kapatın ve ters çevirin iyice soğusun
Soğuduktan sonra buzdolabında yada serin güneş almayan yerde muhafaza edin
Sıhhat olsun

Similar threads

Patlıcan ve Biber Kızartması Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo patlıcan *3 kilo yeşil köy biberi ( kızartmalık ) *1,5 kilo domates *tuz kızartmak için *sıvı yağ saklamak için *konserve kavanozu Patlıcan ve Biber Kızartması Konservesi Tarifi Yapılışı Patlıcanı minik küp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Dondurucuda Domatesli Biber Kızartması Tarifi İçin Malzemeler *İstenilen kadar yeşil sivri biber *Biberin yarısı kadar domates Kızartmak için; *Zeytin yağ (Sıvı yağ kullanmayın Aynı lezzet yakalanmıyor) *Kilitli buzdolabı poşeti Dondurucuda Domatesli Biber Kızartması Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Dondurucuda Domatesli Biber Kızartması Tarifi İçin Malzemeler *İstenilen dek yeşil sivri biber *Biberin yarısı kadar domates Kızartmak için; *Zeytin yağ (Istikrarsız yağ kullanmayın Benzer tat yakalanmıyor) *Kilitli buzdolabı poşeti Dondurucuda Domatesli Biber Kızartması Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Biber Kızartması (Kış Hazırlığı) Tarifi İçin Malzemeler *İstediğiniz miktarda biber (ben çarliston ve sivri biber karışık yaptım ) *Sıvıyağ *Buzdolabı poşeti Biber Kızartması (Kış Hazırlığı) Tarifi Yapılışı Ben her sene bahçemden topladığım biberleri böyle kızartıp dondurucuya koyuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Konserve Karnıyarık ve Musakkalık Patlıcan Kızartması Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo patlıcan *2 kilo salçalık domates *Tuz Kızartmak için; *Sıvı yağ Konserve Karnıyarık ve Musakkalık Patlıcan Kızartması Tarifi Yapılışı Yaz döneminin patlıcanıyla yapılan karnıyarık ve musakka için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,506Konular
982,850Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt