
Domatesli Omlet Tanımı İçin Gereçler
- 2 büyük domates
- 2 küçük yumurta
- Maydanoz
- Taze nane
- Taze soğanın yeşil sapı
- Tuz
- Karabiber
- 1 yemek kaşığı un
- Çay kaşığı ucuyla karbonat
Domatesli Omlet Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Domatesler yuvarlak kesilerek içi oyulur.
- İçten çıkan modüller ince ince doğranır.
- Yeşillikler ince ince doğranır. Hepsinden 1-2 kısım koydum, göz kararı eklenebilir.
- Tüm materyaller karıştırılır.
- Tavaya az yağ eklenerek yuvarlak kestiğimiz domatesler sıralanır.
- Ortalarına iç materyalden koyularak pişirilir. Afiyet olsun ????????.