Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dondurmalı Mürdüm Eriği Tatlısı

Dondurmalı Mürdüm Eriği Tatlısı
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Dondurmalı Mürdüm Eriği Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo mürdüm eriği
*1 çorba kaşığı dolusu şeker
*1 çorba kaşığı dolusu un
*Üzeri için dondurma

Dondurmalı Mürdüm Eriği Tatlısı Tarifi Yapılışı Mürdüm eriğinin çekirdekleri çıkartılır ve borcama aralık kalmayacak şekilde yan yana dizilir Üzerine un ve şeker serpilir Önceden ısıtılmış 190 derecede fırında şekerler eriyene kadar pişirilir Soğumuş tatlımıza dondurma ile servis edilir Afiyet olsun

Similar threads

Mürdüm Eriği Kompostosu Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo mürdüm eriği *1 su bardağı toz şeker ( miktarı isteğe bağlı ) *1 çay kaşığı toz tarçın *5 adet karanfil *1 lt su Mürdüm Eriği Kompostosu Tarifi Yapılışı Çok basit ve çok lezzetli bir komposto Erikleri ikiye ayırıp çekirdeklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Mürdüm Eriği Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo mürdüm eriği(ben yazdan kış için derin dondurucuya koymuştum onu kullandım) *2 su bardağı şeker damak tadınıza göre artırabilir azaltabilirsiniz *1 çay kaşığı limon tuzu *Üzerini geçecek kadar su Mürdüm Eriği Suyu Tarifi Yapılışı Yazdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Mürdüm Eriği Reçeli Tarifi İçin Malzemeler *1 5 kilo mürdüm eriği *4 su bardağından azıcık artı şeker *1 tatlı kaşığı limon suyu Mürdüm Eriği Reçeli Tarifi Yapılışı Erikleri 4 e bölüp tencereye alıyoruz Üstüne şekeri koyup 1 gece kapalı şekilde bekletiyoruz Suyunu salacaktır Sabah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Mürdüm Eriği Reçeli Tarifi İçin Malzemeler *1 kg mürdüm eriği (tozlu erik de denir) *1 kg şeker *1 adet kabuk tarçın *78 adet karanfil *Yarım limon suyu veya 1 çay kaşığı limon tuzu Mürdüm Eriği Reçeli Tarifi Yapılışı Erikleri geceden yıkayıp çekirdeklerini çıkarıyoruz Küp küp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Mürdüm Eriği Pastası (Zwetschgendatschi) Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo mürdüm eriği (hafif yumuşak) Hamur için: *2 yumurta *1 nescafe fincanı tereyağı sıvı yağ karışımı *1 nescafe fincanı ılık süt *Yarım nescafe fincanı şeker *1 tane kabartma tozu *1 tane vanilya *Bir fiske tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt