Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünya Kooperatifcilik Günü ne zaman

Dünya Kooperatifcilik Günü ne zaman

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Dünya Kooperatifcilik Günü tarihi
Dünya Kooperatifcilik Günü ne süre kutlanır
Dünya Kooperatifcilik Günü hangi gün

Şahısların, dolayısıyla ülkenin kalkınmasında büyük payı olan kooperatifçiliği takdim etmek, yararlarını anlatmak, bireyleri kooperatifçiliğe cesaretlendirmek amacı ile 21 Aralık günü “Dünya Kooperatifçilik Günü olarak kabul edilmiştir

Bu günde kooperatiflerin önemi anlatılır Kişisel değil, toplumsal bir kuruluş olduğu vurgulanır Dağıtılmış kooperatiflere geziler düzenlenir, çalışmaları hakkında data alınır *

Similar threads

ilköğretim haftası ne zaman kutlanır, ilköğretim haftası anma, ilköğretim haftası niçin kutlanır Her yıl Eylül ayının üçüncü haftası ( okulların açıldığı ilk hafta ) İlköğretim Haftası olarak kabul edilmiştir Bu hafta her tarafında okumanın önemi, okulun değeri ve kutsallığı halka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Dünya Çiftçiler günü ile ilgili data Dünya Çiftçiler günü ne zaman 14 Mayıs 1946 Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyon'unun kuru*luş tarihidir Bu kuruluşun kısa adı İFAB tır Türkiye Ziraat Odaları Birliği bu kuruluşun üyesidir Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu'nun kuruluş günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Dünya Cüzzam Günü ne süre, Dünya Cüzzam Günü hangi tarihte Kutlanır Her yıl Ocak ayının son Pazarı Dünya Cüzzam Günü olarak duyuru edilmiştir Dünya Cüzzam Günü, dünya üzerinde cüzzam farkındalığını artırmak amacıyla 31 Ocak tarihinde kutlanan gün Cüzzam üstünde ayrıntılı incelemeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
2019 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü,Çiftçiler Günü ne süre,Çiftçiler Günü,dünya Çiftçiler Günü 2019,Çiftçi nedir Çiftçi, geçimini toprağı ekerek sağlayan kimsedir 14 Mayıs 1946 Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu'nun kuruluş tarihidir Kuruluşun kısa adı İFAB ’ tırTürkiye Ziraat Odaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Dünya Çocuk Günü ile ilgili Veri Dünya Çocuk Günü hakkında genel bilgi Ekim ayının ilk Pazartesi günü Dünya Çocuk Günü' dür Çocukların iyi yetiştirilmesi ulusların müşterek sorunudur Bu ortak sorun için ilk incelemeler 1923 yılında başladı İsviçre'nin Cenevre kentinde toplanan kırk ülkenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt