Ekmek Banmalık Yoğurtlama Tarifi İçin Malzemeler
- 1 minik kuru soğan
- 1 adet domates
- 3 dal taze soğan
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- Zeytinyağ
- Kekik
- Pulbiber
- Tuz
Ekmek Banmalık Yoğurtlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kuru soğanları yarım ay şeklinde doğruyoruz.
- Tavaya zeytinyağ döküp soğanları soteliyoruz.
- Minik doğranmış domatesleri, soğanları üzerine ekleyip sotelemeye devam ediyoruz.
- Taze soğanları minik minik doğrayıp tavaya ekliyoruz.
- Bütün malzemeyi soteledikten sonra 3 yemek kaşığı yoğurt ekliyoruz ve iyice karıştırıyoruz.
- Tuz, pulbiber ve kekik ekleyip karıştırıp ocağı kapatıyoruz.
Ekmek Banmalık Yoğurtlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.