Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran kapanma sorunu

Ekran kapanma sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bilgisayardan çok anlamam oyun oynarken ekran kapanıyor ve sinyal yok diyor :Sama bilgisayar hala acık durumda oluyor bilgisayarı kapatıp açınca sorun düzeliyor bir daha oyuna girince aynı hatayı veriyor ne yapmamı önerirsiniz ekran kartını falan nasıl tanıtcam bilgisayarım: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bi yardım edermisiniz ?

Similar threads

Öncelikle hepinize merhabalar Benim bilgisayarımda Paylaşımlı ekran kartı olduğu için çoğu oyunda performans alamıyorum Ben 1 2 yıl sonra pc toplayacağım için 1 2 yıl idare edecek ekran kartı lazım sistem özelliklerim: İntel core duo 300 GHz çift çekirdek işlemci 8 gb ram 300 watt güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Herkeze merhaba arkadaşlar ben acer laptop kullanısıyım bilgisayar özelliklerii bölümünde baktıgımda 4gb ram 296 gb kullanılabilir yazıyor öncelikle ram durumum iyimi ve eger bilgisayara ram takmak istesem 2gb ram alsam beraber kullanabilirmiyim 2sini birden yoksa direkt olarak daha fazla ram mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaşlar bilgisayarın power tuşuna bastığımda siyah ekranların yerine bu ekran çıkıyor bu şekildede açılmıyor bilgisayar sürekli renk değiştirip duruyor bi kaç defa kapatıp açtıktan sonra hiç bişey yokmuş gibi normal açılıyor sebep ne olabilir ayrıca bilgisayar açıldıktan sonra ekranın bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba arkadaşlar birçok kişinin önerisine uydum ve R7 240 ekran kartını aldım bilgisayarıma taktım ancak bir sürü anlamadığım ayar geldi ben ekran kartını en iyi nasıl kullanabilirim oyunlarda fps artışını sağlamam gereken ayarları söylerseniz sevinirim fotoğraflara bakarak yorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Arkadaşlar bilgisayarı 1 saat kullandıktan sonra bilgisayar aniden kapanıyor ve hemen tekrar çalışıyor bildiğin fanlar falan duruyor daha dün format attım aynı duruyor daha önce başına gelip düzelten olduysa yardım edebilirmi bunlar ısıları Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,509Konular
982,874Mesajlar
30,655Kullanıcılar
LamollaaSon üye
Üst Alt