Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Lezzetli Kış Salatası

En Lezzetli Kış Salatası

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

En Lezzetli Kış Salatası Tanımı İçin Malzemeler

• 1-2 yemek kaşığı nar taneleri
  • 1 tatlı kaşığı nar ekşisi
  • Çeyrek limonun suyu
  • Tuz,sumak,karabiber,kimyon
  • 1 tatlı kaşığı zeytin yağı

En Lezzetli Kış Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sebzeler buharda haşlayalım. Ben aparat kullanarak yaptım tavsiye ederim.
  2. Daha sonra öteki materyallerle karıştıralım ve afiyetle tüketelim. Afiyet olsun :).
Not 1 : sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, değerli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyenesengul” paylaşıyorum:) not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler ❤️.

En Lezzetli Kış Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Peynirli Lezzet Kış Salatası Tanımı İçin Malzemeler 3 dilim hellim peyniri yahut kızartılabilen bir peynir (90 gr)Karnabahar,brokoli,havuç,pancar,brüksel lahanası hangi sebzeler varsa1-2 yemek kaşığı nar taneleri1 tatlı kaşığı nar ekşisiÇeyrek limonun suyuSumak,karabiber,kimyon,çok az tuz1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Tarhanalı Vitaminli Çok Lezzetli Omlet Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 yemek kaşığı toz tarhanaÇok az tuz,baharatlar1 tatlı kaşığı sıvı yağ Arasına: 1 dilim peynir (ben yarım dilim kaşar, yarım dilim beyaz peynir kullandım) Tarhanalı Vitaminli Çok Lezzetli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Sağlıklı Lezzetli Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler 1 deste reyhan1 lt su1 çay kaşığı limon tuzu3-4 yemek kaşığı dolusu bal (damak tadınıza nazaran arttırabilirsiniz) Sağlıklı Lezzetli Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Reyhanları yıkayıp 1 litre su ve limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Dereotlu Harikulade Lezzetli Tavada Tost Tanımı İçin Malzemeler 1 avuç dereotu1 tatlı kaşığı organik tereyağı1 diş sarımsak (isteğe bağlı)1 küçük dilim kaşar peyniri1 dilim beyaz peynir2 dilim tam buğday yahut çavdarlı ekmek Dereotlu Harikulade Lezzetli Tavada Tost Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
5 Dakikada Cheesecake Topları Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı hindistan cevizi tozu1 yemek kaşığı bal2 yemek kaşığı labne Üzeri için; 1 yemek kaşığı reçel (mümkünse şekersiz yahut organik olsun) 5 Dakikada Cheesecake Topları Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Küçük derin bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt