Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et Haşlama

Et Haşlama
0
29

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
et-haslama.jpg

Et Haşlama Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram dana kuşbaşı
  • 3 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 adet kuru soğan
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Su
Terbiyesi için
  • 1 adet yumurta
  • Yarım limon suyu
  • 1 yemek kaşığı un

Et Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etimizi üzerini 1 parmak geçecek kadar su ekleyip düdüklüde yarım saat pişirelim.
  2. Sonra ocağı kapatıp düdüklüyü soğuyunca açalım.
  3. Üzerine iri doğranmış patates ve halka doğranmış havuçları ekleyip pişene kadar ocakta pişirelim. Bu pişirme sırasında 2 su bardağı sıcak su ekleyelim.
  4. Ayrı bir kasede terbiyesini karıştırıp hazırlayalım.
  5. Pişen yemeğin suyundan terbiyesine biraz alıp karıştıralım.
  6. Sonra yemeğe terbiyesini ekleyip karıştıralım.
  7. Tuz ve karabiber ekleyip 5 dk kaynatalım. Afiyet olsun.
Et Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt