Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et Kavurma

Et Kavurma
0
91

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111

Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kuzu kuş başı et (tercihen dana kuşbaşı kullanılabilir)
  • Sıvı yağ (Et yağsızsa yarım çay bardağı)
  • Eğer etimizin yağı varsa 3 yemek kaşığı yeterli
  • 4 adet domates
  • 4 adet yeşil biber
  • 4 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • Toz kırmızı biber
  • (ben birazda köri baharatını kullandım)

Et Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle etimizi sıcak olan tavamıza atıyoruz. 20 dk yakın zaten suyunu çekmesini bekliyoruz. (kısık ateşte pişirin).
  2. Daha sonra yağı ekliyoruz kavrulması için bırakıyoruz.
  3. Ara orta karıştıralım yapışma olmasın.
  4. Baharatlarını ekleyelim akabinde soğan ve biberi ekliyoruz.
  5. Etin pişmesine ve soğan biberin ölmesiyle birlikte domatesini ve tuzunu ekleyelim.
  6. 5 dk daha kavrulmasıyla birlikte ocağı kapatabiliriz.
  7. 5 dk kadar etimizi dinlendirelim daha sonra yiyebilirsiniz.“””afiyet olsun””

Et Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt