Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etkili Sınav Duası

Etkili Sınav Duası
0
225

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Etkin Sınav Duası

Sınava girecek öğrenciler için oldukça etkili bir dua paylaşmak istiyoruz sizlereSınavların iyi ve başarılı geçmesi için okunacak dua

Etkili Sınav Duası

Allahümme Rabbizitni ilmen ve fehmen ve imamen

Allah!ım zihnimi aç,ilmimi artır,fehmimi aç,imanımı genişlet

Ya Fettah(489) Ya Mukaddim(184) adet okunması çok makbuldür

Sınava girerkende Rabbi edhılni müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve ’cal li min ledünke sultanen nasiraAllah ’ım beni doğru bir girişle girdir ve doğru bir çıkışla çıkarKatından bana destek edici bir şiddet bayrak direği

Sınav başlayınca Rabb ’şrah li Sadri ve yessirli emri,Va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavli

Ya Rabbi gögsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştırdilimin bağını çözSözümü anlaşılabilir eyle

Arkasından Ya Hayyü Ya kayyumü Birahmetike esteğisu

Ey Hay ve Kayyum olan Allah ’ım Rahmetinle yardımını istiyorum *

Similar threads

Etkili Sınav Duası Sınava girecek oğrenciler icin oldukca etkili bir dua paylaşmak istiyoruz sizlereSınavların iyi ve başarılı gecmesi icin okunacak dua Etkili Sınav Duası Allahumme Rabbizitni ilmen ve fehmen ve imamen Allah!ım zihnimi ac,ilmimi artır,fehmimi ac,imanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Sınavda varisi olmak için okunacak dua Sınav için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi ’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah ’ım! Bu işi bana bahtı açık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Sınava girecek Öğrenciler için okunması nasihat edilen duaAşağıda sizlerle paylaşacağımız duay sınava gireceğiniz zaman okuduğunuzda Allahın izniyle sınavı sorunsuz ve endişesiz bir şekilde bitirmeniz nasip olur inşallahÖğrencilerin kolayca ezberleyebileceği kısa bir dua paylaşacağız sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Okunacak Sınav Duaları İmtihana (Sınava) girerken şu dua okunur (isra suresi;80) Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
320
Sayfamızda yarın sınava girecek olan oğrencilerin okuması tavsiye edilen dualar yer alamktadırAşağıda sizler icin hazırladığımız ve bir araya getirdiğimiz sınav oncesi okunması tavsiye edilen bircok dua bulacaksınızDileidğiniz duayı okuyup yarın icin kendinize şans dilemeyi unutmayın tum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,500Konular
982,392Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt