iltasyazilim
FD Üye
Etkin Sınav Duası
Sınava girecek öğrenciler için oldukça etkili bir dua paylaşmak istiyoruz sizlereSınavların iyi ve başarılı geçmesi için okunacak dua
Etkili Sınav Duası
Allahümme Rabbizitni ilmen ve fehmen ve imamen
Allah!ım zihnimi aç,ilmimi artır,fehmimi aç,imanımı genişlet
Ya Fettah(489) Ya Mukaddim(184) adet okunması çok makbuldür
Sınava girerkende Rabbi edhılni müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve ’cal li min ledünke sultanen nasiraAllah ’ım beni doğru bir girişle girdir ve doğru bir çıkışla çıkarKatından bana destek edici bir şiddet bayrak direği
Sınav başlayınca Rabb ’şrah li Sadri ve yessirli emri,Va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavli
Ya Rabbi gögsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştırdilimin bağını çözSözümü anlaşılabilir eyle
Arkasından Ya Hayyü Ya kayyumü Birahmetike esteğisu
Ey Hay ve Kayyum olan Allah ’ım Rahmetinle yardımını istiyorum *
Sınava girecek öğrenciler için oldukça etkili bir dua paylaşmak istiyoruz sizlereSınavların iyi ve başarılı geçmesi için okunacak dua
Etkili Sınav Duası
Allahümme Rabbizitni ilmen ve fehmen ve imamen
Allah!ım zihnimi aç,ilmimi artır,fehmimi aç,imanımı genişlet
Ya Fettah(489) Ya Mukaddim(184) adet okunması çok makbuldür
Sınava girerkende Rabbi edhılni müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve ’cal li min ledünke sultanen nasiraAllah ’ım beni doğru bir girişle girdir ve doğru bir çıkışla çıkarKatından bana destek edici bir şiddet bayrak direği
Sınav başlayınca Rabb ’şrah li Sadri ve yessirli emri,Va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavli
Ya Rabbi gögsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştırdilimin bağını çözSözümü anlaşılabilir eyle
Arkasından Ya Hayyü Ya kayyumü Birahmetike esteğisu
Ey Hay ve Kayyum olan Allah ’ım Rahmetinle yardımını istiyorum *