Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sınavda başarılı olmak için okunacak dua

Sınavda başarılı olmak için okunacak dua
0
215

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sınavda varisi olmak için okunacak dua

Sınav için okunacak dualar

*“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi ’lhayr

*Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır

* “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari

* Manası: Allah ’ım! Bu işi bana bahtı açık kıl ve bu işi bana nasip eyle! Allah ’ım beni kendi başıma vazgeçme(Tirmizi,De ’avat,90)

*“Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve ’c ’al li min ledünke sultânen nasîrâ

Manası:Ya Rabbi!,Beni dürüst bir antre ile girdir ve yeniden doğru bir çıkış ile çikarKatından bana destek edici bir zorlama ihsan eyle

* “Rabb ’şrah li Sadri ve yessir li emri,va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî

*Manası:Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılabilir eyle

* “Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû

Manası:Ey Hayy ve Kayyum olan Allah ’ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum

6Rabbi Yessir ve la tuassir Sehhil âleyne bi fadlike ye muyessir Rabbi zidne îlmen ve fehmen nafiân ve temmim bil

Manası:Rabbim! Kolaylaştır zorlaştıma! Fazlınla bize kolaylaştır en Kolaylaştıran Rabbim! İlmimi artır, Anlayışımızı yararlı kıl ve Hayırla bitir Ey Alemlerin Rabbi olan Allah *

Similar threads

Sınavda başarıya ulaşmak için okunacak dua Imtihan için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah’ım! Bu işi bana şanslı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
Sınavda başarılı olmak icin okunacak dua Sınav icin okunacak dualar *“Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuclandır * “Allahumme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah’ım! Bu işi bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Sınava girileceği süre okunması önerilen dua; Aşağıdaki duaları Sınava gireceğiniz süre okumalısınız Allahın izniyle başarılı bir şekilde sorunsuz bir imtihan geçirebilirsiniz Rabb ’şrah li Sadri ve yessir li emri,va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavli Manası ; Ya Rabbi Göğsümü ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Okunacak Sınav Duaları İmtihana (Sınava) girerken şu dua okunur (isra suresi;80) Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
321
Sınava Girerken Okunacak Dualar Euzü Besmele çektikten sonradan imtihana girerken şu dua okunur: Rabbi edhılni müdhale sıdkın ve ahricni muhrace sıdkın vec ’al li min ledünke sultanen nesiyra Ey Allah ’ım! Gireceğim imtihana doğrulukla girmemi sağla Çıkacağım(bu) yerden doğrulukla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt