Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Havuçlu Pilav

Etli Havuçlu Pilav
0
100

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
etli-havuclu-pilav.jpg

Etli Havuçlu Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 orta uzunluk havuç
  • 1 büyük soğan
  • 1 paket (40 gr) kuş üzümü
  • 3 su bardağı pirinç
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • 3 kesim kuzu incik
  • Et suyu

Etli Havuçlu Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak etleri düdüklü tencerede 1 saat haşlayalım. Pirinci ıslayalım.
  2. Bir tencerede çok küçük doğradığımız havuç ve soğanı yağda kavuralım. Islayıp yıkadığımız pirinci ekleyelim.
  3. Kuş üzümünü de ekleyip, karıştıralım.
  4. Üzerini 1 parmak geçecek kadar et suyu koyalım ve tuzunu da ekleyelim.
  5. Pilav pişince üzerine et koyup, servis edelim.
Etli Havuçlu Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Havuçlu Etli Pilav Tanımı İçin Materyaller 2 su bardağı pirinç2 su bardağı kaynar su2 su bardağı et suyuYarım kg kırmızı et (ben dana kullandım)2 orta uzunluk havuç2 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı sıvı yağ Havuçlu Etli Pilav Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Pirinçleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Havuçlu Etli Pilav Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı pirinç (2 saat evvelce sıcak suda ıslatılacak)400 gr kuş başı et (önceden pişirilecek)2 tane havuç2 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı sıvı yağYarım su bardağı kuş üzümüBaharat,1 tatlı kaşığı yeni bahar.yarım çay kaşığı tarçın1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Havuçlu Etli Pilav (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı basmati pirinç500 gram kuşbaşı et1 adet soğan1 adet sarımsak2 adet havuç4 su bardağı sıcak suEt suyu, pirinç̧lerin üzerini geçecek şekilde su1 çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı zerdeçal Havuçlu Etli Pilav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Etli Ve Havuçlu Pilav (Tek Başına Ana Yemek) Tarifi İçin Malzemeler 200 gram dana kuşbaşı2 tane havuç1.5 su bardağı baldo pirinç1 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı zeytinyağıBir fiske karabiberTuz2.5 su bardağı et suyu Etli Ve Havuçlu Pilav (Tek Başına Ana Yemek) Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Pilav (Havuçlu Etli) Biz Bayıldık Tarifi İçin Malzemeler 400 gram kuşbaşı et1.5 su bardağı pirinç2 adet havuç1 adet orta boy soğanÇeyrek çay bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağıMaydanoz3 bardak sıcak suTuzKarabiber İsteğe bağlı eklenecek: 2 bağ sarımsakKabukları soyulmuş badem Pilav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt