Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Tencere Yemeği

Etli Tencere Yemeği
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
etli-tencere-yemegi-10.jpg

Etli Tencere Yemeği Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram dana kuşbaşı et
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1  adet yeşil
  • 1 adet kırmızı biber
  • Yarım çay bardağı sıvı yap
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 kase bezelye
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Etli Tencere Yemeği Tanımı Yapılışı

  1. Düdüklü tencereyi ısıtalım, oda sıcaklığındaki kuşbaşı erleri süratlice mühürleyelim.
  2. Suyunu süratlice bırakıp çeksin.
  3. Suyunu çektikten sonra 1 su bardağı sıcak suyu ek edelim.
  4. Düdüklü tencerede eti haşlayalım benim tenceremde 25 dakikada haşlanıyor.
  5. Diğer yandan soğanı ve biberleri sıvı yağda kavuralım.
  6. Salçayı ekleyelim, kavuralım, sarımsağı da ekleyelim.
  7. Havucu ekleyelim, 3 dakika soteleyelim.
  8. Haşlanan eti ekleyelim, bezelye ve havucu da ekleyelim.
  9. 1 su bardağı sıcak suyu ek edelim. Kısık ateşte patatesler yumuşayana dek pişirelim.
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt