Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ev Koftesi Tarifi Resimli

Ev Koftesi Tarifi Resimli
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sizlere ev yapımı oldukca kolay kofte tarifi vermek istiyorum bayanlarOncelike koftemiz icin gerekli olan malzemeleri sıralamak istiyorum bayanlar

Koftemiz icin gerekli olan malzemeler şoyle:Yarım kilo kıyma,bir bucuk su bardağı bayat ekmek,Yumurta,Soğan,Maydanoz

Bayat ekmeğimizi cam bir kabın icerisine alıyoruz daha sonra uzerine kıymayı ilave edin ardındna soğanıda ilave edin maydanoz soğan ve sarımsağı rondodan gecirirseniz cok daha iyi olur bu karışımı da ilave ettikten sonra tuzunu ve karabiberini ilave edin son olarak yumurtayıda kırın ve iyice karıştırınTum malzemeler iyice karışsın ama hemen bırakmayın yoğurmayı bir beş dakika kadar iyice yoğurun

Kofteleri dilediğiniz gibi hazırlayın isterseniz oval isterseniz uzun kalem şeklinde, yada yuvarlak kofteşler hazırlandıktan sonra bir saate yakın buzdolabında bekletebilirisnizSon olarak biraz yağ koydunuğunuz tavada kofteleri kızartıyoruz havlu kağıt bulunan bir tabağın uzerine alın yağını emdirdikten sonra servis yapabilirsiniz

Afiyet Olsun

ALT :wwwupluploadskurukoftetarifi77329kurukoftetarifi77329ALT

Similar threads

Sizlere ev yapımı epeyce basit köfte tarifi atamak istiyorum bayanlarÖncelike köftemiz için zorunlu olan malzemeleri aranje etmek istiyorum bayanlar Köftemiz için zorunlu olan malzemeler şöyle:Yarım kilo kıyma,bir bucuk su bardağı bayat ekmek,Yumurta,Soğan,Maydanoz Bayat ekmeğimizi sırça bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Soslu Balık Koftesi resimli tarifi Soslu Balık Koftesi Tarifi Malzemeleri 300 gr palamut fileto 2 dilim bayat ekmek ici Yarım demet maydanoz 1 yumurta akı 1 cay bardağı sut 4 corba kaşığı un 1 corba kaşığı domates puresi 3 soğan Yarım su bardağı su 3 corba kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Resimli Bolu Koftesi tarifi Bolu koftesi nasıl yapılır Malzemeler : 350 gr kıyma 1 yumurta 1 soğan maydanoz ekmek ici tuz, karabiber kekik su Garnituru icin: 5 patates 2 soğan tuz, karabiber maydanoz Kızartmak icin: Sıvıyağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Harput Koftesi Tarifi Resimli Harput Koftesi Tarifi Harput Koftesi imagesharputkoftesitarifiresimli5ad41b4092a51 HARPUT KOFTESİ (ELAZIĞ) MALZEMELER 1 paket koftelik bulgur 12 kg orta yağlı kıyma 1 baş soğan maydanoz reyhan salca tuz HAZIRLANIŞI Soğanı kuşbaşı doğrayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Resimli Islama koftesi tarifi Adapazarı Islama koftesi nasıl yapılır Malzemeler : yarım kg dana kıyma 1 kuru soğan kurutulmuş ekmek ici kofte baharı tuz Isalamak icin: ince dilimlenmiş bayat ekmek kemiksuyu kırmızı biber sıvıyağ Suslemek icin: 2 domates 2 yeşil biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt