Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evden Çıkarken Arapça Okunacak Dua

Evden Çıkarken Arapça Okunacak Dua
0
232

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Evden çıkarken okunacak dua arapça

Bismillahi tevekkeltü alallah, velâ havle velâ kuvvete illâ billah

(Allah'ım ismiyle, Allah'a tevekkül ettim Zor ve ibadet ve taat yerine getirmek fakat Allah'ın yardımıyladır)

*

Similar threads

Dışarı çıkarken Okunacak dua Bismillahi tevekkeltü alallah, velâ havle velâ kuvvete illâ billah Allah'ım ismiyle, Allah'a tevekkül ettim Kuvvet ve ibadet ve taat yapmak oysa Allah'ın yardımıyladır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Eve girerken okunacak dua Evden çıkarken okunacak dua Peygamber Efendimizin evinden çıkarken okuduğu dua Eve girerken okunacak dua ve anlamı: Allahümme inni es'elüke hayra'lmevleci ve hayra'lmahrec Bismillâhi velecnâ ve bismillâhi harecnâ ve alellâhi Rabbine tevekkelnâ Allah'ım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Evden cıkarken okunacak dua arapca imagesevdencikarkenarapcaokunacakdua5afe70ca0eda2 Bismillahi tevekkeltu alallah, vela havle vela kuvvete illa billah (Allah'ım ismiyle, Allah'a tevekkul ettim Kuvvet ve ibadet ve taat yapmak ancak Allah'ın yardımıyladır)
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
her dilek için dualar,Tılsımlı dua , en hoş dualar, tılsımlı dualar SIKILIP DARALINCA FETİH SURESİNİ OKUYUN DERTLI ÇOCUĞA 7 kere suya oku içir ALLAHÜMME YA MÜKİT UYKUSUZ ÇOCUĞA uykusu gelene dek ALLAHÜMME YA HAKEMÜ DÜNYADA NE DİLERSE OLUR ALLAHÜMME YA KAFİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
Bismillahi tevekkeltü ala'llahi, velâ havle velâ kuvvete illâ billahil Aliyil Azim Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Allah'a güvendim Kuvvet ve kudret O'ndandır, yüce ve büyük O'dur
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt