Ferahlatıcı Buz Üzere Limonata Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet dilimlenip dondurulmuş limon
- 1 adet dilimlenip dondurulmuş portakal
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 tatlı kaşığı limon tuzu
- 1.5 2 litre kadar su (Ben fazla sulandırmıyorum zira ağır seviyorum)
- Buz küpleri
- Taze nane
- Dilerseniz limon dilimleri
Ferahlatıcı Buz Üzere Limonata Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Limon ve portakal dilimleri dondurucudan çıkarılıp 10 dakika kadar hafif çözünmesi beklenir.
- Rondoya alınıp üzerine toz şeker eklenip çekilir.
- Daha sonra bir tasa alınıp üzerine limon tuzu ve su eklenip eriyene kadar karıştırıp bekletilir.
- En son süzülüp soğumaya bırakılır.
- Serviste taze nane ve buz küpleri ile çok daha ferah oluyor. Afiyet olsun ???? Instagram: tariflerim_ve_sunumlarim.