Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Feyza Çıpa Kimdir?

Feyza Çıpa Kimdir?
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Feyza Çıpak Biyografisi

Feyza Çıpa 24 Mayıs 1985 İstanbul doğumlu Bahçelievler lisesi mezunu Anadolu Üniversitesinde Açıköğretim İşletme mezunudurBaşkent Irtibat Bilimleri Akademisinde eğitim almıştırDuru Tiyatro Workshoplarına katıldıAyrıca Miss Turkey 2007 Türkiye 3 güzeli olmuştur

Feyza Çıpa 2008 yılında Star Tv' de Baba Ocağı dizisinde Özge karakterini canlandırmıştır ayrca yılında da Fox Tv'deUygun Adım Aşk dizisinde 2 birim rol aldı oradada Merve karakterini canlandırmıştırAyrıca baba Ocağı dizisinden rol arkadaşı olan Selim Gülgörenin yılında Tasa adlı klibinde oynadı

*

Similar threads

24 Mayıs 1985 İstanbul doğumluBahçelievler lisesi mezunu Anadolu Üniversitesinde Açıköğretim İşletme mezunudurBaşkent Irtibat Bilimleri Akademisinde eğitim almıştırDuru Tiyatro Workshoplarına katıldı Ayrıca Miss Turkey 2007 Türkiye 3 güzeli olmuştur 2008 yılında Star Tv' de Baba Ocağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Feyza Cıpak Biyografisi Feyza Cıpa 24 Mayıs 1985 İstanbul doğumlu Bahcelievler lisesi mezunu Anadolu Universitesinde Acıkoğretim İşletme mezunudurBaşkent İletişim Bilimleri Akademisinde eğitim almıştırDuru Tiyatro Workshoplarına katıldıAyrıca Miss Turkey 2007 Turkiye 3 guzeli olmuştur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
24 Mayıs 1985 İstanbul doğumluBahcelievler lisesi mezunu Anadolu Universitesinde Acıkoğretim İşletme mezunudurBaşkent İletişim Bilimleri Akademisinde eğitim almıştırDuru Tiyatro Workshoplarına katıldı Ayrıca Miss Turkey 2007 Turkiye 3 guzeli olmuştur 2008 yılında Star Tv' de Baba Ocağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın başrolünde yer aldığı Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisinde yer alan karakterlerden biri de Döndü karakteri olacak. Döndü karakterine hayat verecek oyuncu hakkında detaylar ise yazımızın devamında! Köprü Film’in yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı dizisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
299
Selma Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin birincil çocuğu olarak Almanya'nın Ruhr Bölgesi'nin HammBockumHövel şehrinde dünyaya geldi Babası Adanalı Türk bir doktor, annesi ise Alman bir hemşireydi Best Model of Turkey (Türkiye'nin En İyi Mankeni) adlı yarışmada da derecesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt