Fındıklı Kek Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet yumurta
- 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) bardak şeker (200 ml bardak ölçüsü ile)
- 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) bardak sıvı yağ
- 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) bardak süt
- 3 kaşık yoğurt
- 3 bardak un
- 2 paket kabartma
- 1 paket vanilya
- Fındık
Fındıklı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle fırını 175 derecede ısıtalım.
- Sonrasında yumurta ve şekeri yeterlice çırpalım.
- Sırasıyla öteki gereçleri ekleyelim ve (Yuvarlak borcam kullandım ben ) pişirme tepsimize dökelim.
- Üzerine fındık gezdirelim, harcımızı fırına verelim. Anne keki lezzetinde ve yumuşacık kıvamıyla olağanüstü bir tat.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.