teknolojiuzmani
FD Üye
Fırında Kumpir Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet orta uzunluk patates
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 su bardağı kaşar peynir
- 1 tatlı kaşığı tereyağ
- Sosis, salam ,mısır ,kornişon turşu, yeşil zeytin sucuk ketçap mayonez kasar peyniri
Fırında Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Patatesler 1 çay kaşığı tuz ile haşlayalım.
- Haşlanan patatesleri tereyağı ile ezelim ve yarım bardak kaşar peynirini ek edelim.
- Islattığımız küçük uzunluk borcama patatesi yayalım.
- Üzerine istediğimiz materyalden ekleyip kaşar peyniri ekleyip fırında 10 dk tutalım.
- Kaşarlar eriyince fırından alıp ketçap mayonez döküp servis edelim. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.