Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Kumpir

Fırında Kumpir

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
firinda-kumpir.jpg

Fırında Kumpir Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet orta uzunluk patates
  • 1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı su haşlamak için
  • 1 su bardağı kaşar peynir
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
Üzerine
  • Sosis, salam ,mısır ,kornişon turşu, yeşil zeytin sucuk ketçap mayonez kasar peyniri

Fırında Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Patatesler 1 çay kaşığı tuz ile haşlayalım.
  2. Haşlanan patatesleri tereyağı ile ezelim ve yarım bardak kaşar peynirini ek edelim.
  3. Islattığımız küçük uzunluk borcama patatesi yayalım.
  4. Üzerine istediğimiz materyalden ekleyip kaşar peyniri ekleyip fırında 10 dk tutalım.
  5. Kaşarlar eriyince fırından alıp ketçap mayonez döküp servis edelim. Afiyet olsun.
Fırında Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Fırında Kumpir Tanımı İçin Materyaller Kişi sayısına nazaran orta uzunluk patatesBir kavanoz garnitürGarnitür için gereğince mayonez1 adet konserve mısır6- 7 adet kornişon turşu10 tane küçük uzunluk sosisDoğranmış siyah ve yeşil zeytinHer patates için 1 yemek kaşığı tereyağHer patates için 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
En Kolay Kumpir Tanımı İçin Gereçler 4 adet patates1 yemek kaşığı tereyağıTuz karabiber1 çay bardağı mısır1 çay bardağı sucuk1 çay bardağı sosis1 adet kırmızı biberKetçapMayonezKaşar peyniri rendesi En Kolay Kumpir Tanımı Yapılışı Uygun bir tencereye su doldurup soymuş olduğumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Tepside Kumpir Tanımı İçin Gereçler Patates püresi için; 4 adet patates1 çay bardağı süt1,5 su bardağı kaşar peyniri1 yemek kaşığı tereyağı Üzeri için; KetçapSosisSucukSalamBezelyeMısır Üzeri için; Kaşar peyniri Tepside Kumpir Tanımı Yapılışı Öncelikle patateslerimizi haşlamaya koyalım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Tepside Kumpir Tanımı İçin Gereçler 6-7 adet orta uzunluk patates2 yemek kaşığı tereyağı1 su bardağı konserve mısır1.5 su bardağı haşlanmış bezelye1.5 su bardağı haşlanmış havuç1.5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri1 su bardağı yeşil ve siyah zeytin1 çay bardağı kornişon turşu (Halka halka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Kumpir (Patatesler Fırında Değil Tavada Közleniyor) Tanımı İçin Gereçler 2 adet büyük yahut orta uzunluk patates (Siz ne kadar istiyorsanız)Alüminyum folyo İç harcı için TereyağıKaşar peyniri (Rendelenmiş)TurşuZeytinMısırSosisKısırPancar turşusuBezelye garnitürTuz (Damak zevkine nazaran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt