Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Tavuk (Çok Pratik)

Fırında Tavuk (Çok Pratik)
0
95

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
firinda-tavuk-cok-pratik-12.jpg

Fırında Tavuk (Çok Pratik) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket tavuk
  • 2.3 patates
  • 1 kaşık salça
  • 3 kaşık sıvı yağ
Baharat;
  • Kekik
  • Kimyon
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Nane
  • 1.2 çay kaşığı kadar hepsi

Fırında Tavuk (Çok Pratik) Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle ablamdan gördüm tanımı kendisi bütün tavuğu kesimlere bölüp yaptı.
  2. Bende kanatla yapıcaktım kalmamıştı pirzolayla yaptım.
  3. Patatesleri dilim dilim doğrayalım.
  4. Tavuğu orta uzunlukta modüllere keselim.
  5. Mahpusunu leğene alalım salçayı, yağı ekleyip baharatlarıda ekleyip harmanlayalım.
  6. Dolapta yarım saat kadar dinlendirelim.
  7. Fırın tepsisini yağlayalım içine dökelim.
  8. 180’c de yarım saat kadar pişirelim.
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt