Fırında Tavuk (Çok Pratik) Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket tavuk
- 2.3 patates
- 1 kaşık salça
- 3 kaşık sıvı yağ
- Kekik
- Kimyon
- Karabiber
- Pulbiber
- Karabiber
- Nane
- 1.2 çay kaşığı kadar hepsi
Fırında Tavuk (Çok Pratik) Tanımı Yapılışı
- Öncelikle ablamdan gördüm tanımı kendisi bütün tavuğu kesimlere bölüp yaptı.
- Bende kanatla yapıcaktım kalmamıştı pirzolayla yaptım.
- Patatesleri dilim dilim doğrayalım.
- Tavuğu orta uzunlukta modüllere keselim.
- Mahpusunu leğene alalım salçayı, yağı ekleyip baharatlarıda ekleyip harmanlayalım.
- Dolapta yarım saat kadar dinlendirelim.
- Fırın tepsisini yağlayalım içine dökelim.
- 180’c de yarım saat kadar pişirelim.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.