Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Tüm Tavuk

Fırında Tüm Tavuk
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
firinda-tum-tavuk.jpg

Fırında Tüm Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • 1 tüm tavuk
  • Yarım paket margarin
  • 4 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı dag kekiği (zahter)
  • Tuz
  • Karabiber

Fırında Tüm Tavuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tüm tavuğumuzu güzelce yıkayıp peçete havlu ile kuruluyoruz.
  2. Fırın tepsimize göğüs kısmı üst olacak biçimde koyuyoruz.
  3. Yapışmasın diye ben altına yağlı kağıt kullandım.
  4. Margarini hafif eritip ezilmiş sarmısakları, kekik ve tuz ve karabiber ekleyip karıştırıyoruz.
  5. Tavuğun göğüs derisini yırtmadan kaldırıp karışımın birazını derisinin altına sürüyoruz ve kalanı tavuğun her yerine sürüyoruz.
  6. 190 derece evvelden ısıtılmış fırında üzeri açık biçimde 2 saat pişiriyoruz.
  7. Pişirme mühleti tavuğunuzun büyüklüğüne nazaran değişebilir.
  8. Dilerseniz yanına patateste ekleyebilirsiniz. Çok lezzetli oluyor tavsiye ediyorum.
    Şimdiden afiyet olsun!.
 
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt