Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Garnitürlü Kuskus Pilavı

Garnitürlü Kuskus Pilavı
0
382

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
garniturlu-kuskus-pilavi.jpg

Garnitürlü Kuskus Pilavı Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı kuskus
  • 1 adet havuç
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 su bardağı bezelye
  • 2 adet domates rendesi
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Tereyağı
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber

Garnitürlü Kuskus Pilavı Tanımı Yapılışı

  1. Havuç ,biber ve soğanı minik minik doğrayıp tereyağı ve sıvı yağ karışımında pembeleşene kadar kavuralım.
  2. Daha sonra rendelediğimiz domatesleri ve salçayı ekleyip 3 -4 dk daha kavuralım.
  3. Domatesler suyunu çekince kuskusu ekleyelim.
  4. En son bezelyeyi ekleyelim.
  5. Bezelye konserve olduğu için çabuk dağılır. Bu yüzden en son ekleyin.
  6. Bezelyeyi de ekledikten sonra 1. 5 su bardağı sıcak suyu da ekleyip kuskusumuzu pişirelim.
  7. Piştikten sonra biraz demlemeye bırakılım.
Afiyet olsun ????.
 
858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt