Garnitürlü Kuskus Pilavı Tanımı İçin Materyaller
- 1 su bardağı kuskus
- 1 adet havuç
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet yeşil biber
- 1 su bardağı bezelye
- 2 adet domates rendesi
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- Tereyağı
- Sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
Garnitürlü Kuskus Pilavı Tanımı Yapılışı
- Havuç ,biber ve soğanı minik minik doğrayıp tereyağı ve sıvı yağ karışımında pembeleşene kadar kavuralım.
- Daha sonra rendelediğimiz domatesleri ve salçayı ekleyip 3 -4 dk daha kavuralım.
- Domatesler suyunu çekince kuskusu ekleyelim.
- En son bezelyeyi ekleyelim.
- Bezelye konserve olduğu için çabuk dağılır. Bu yüzden en son ekleyin.
- Bezelyeyi de ekledikten sonra 1. 5 su bardağı sıcak suyu da ekleyip kuskusumuzu pişirelim.
- Piştikten sonra biraz demlemeye bırakılım.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.