Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ps3 Gta5 kayıtlı verileri silmek istiyorum kayıtlı verileri siliyorum fakat oyuna girince tekrar bitirdiğim yerden başlıyor nasıl silebilirim ps3'ü biçimlendircek bana deli oldum yav!
GTAV (ONLİNE VERSİYON) TRAİNERİDİR
Yapımcı: Cheathappenscom
Açıklama: GTA 5 Oyununun story mode'ta çalışan trainer modları mevcuttur fakat steam ve socialclub'da çalışan online trainer yoktu piyasada cheathappenscom yaptı onuda sonunda
trainer henüz cheathappens sitesinde yayınlanmış...
Rockstar Games imzasını taşıyan GTA serisi 20 yılı aşkın bir vadedir önümüze çıkan ve oyun yerküresine cephe veren serilerin başında geliyor. Kendine has bir cinsin oluşmasına da sebep olan ve birçok oyuna ilham kaynağı olan seri doğal olarak oyun yerküresi için de kıymetli bir konuma sahip...
Binlerce oyun içerisinden başına oturup oynayacağımız bir oyun seçmek bazen çok zor olabiliyor. Bir de oyunlar “bir nebze pahalı” olunca bu durum daha da içinden çıkılmaz bir hâle geliyor. Fakat hiç endişe etmenize gerek yok. Bu içeriğimizde sizler için hemen hemen her türden birkaç oyunu, oyun...
en komik sozler kısa
tamam duştuysek kalkarızda karizma yerlerde
ona kalbimi verdim saklasın diye, buzdolabına koymuş bozulmasın diye
ot yemek zayıflatsaydı inekler manken olrdu
ya olduğun gibi gorunyada gozume gorunme
okul bizi bozar yaşasın cumartesi pazar
Almanyada...
GTA 5’in çıkmasının üstünden neredeyse dört yıl geçti ve haftalık bazda baktığımızda en düzgün satan birinci 10 oyun arasına girmeyi daima başardı. Öbür bir deyişle, bir güruh insan Grand Theft Auto'yu oynuyor ve satın alıyor. Niçin almasınlar ki? Rockstar'ın çığır açan serisi 90'lı yılların...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.