elektronikci
FD Üye
Güllaç Tanımı İçin Malzemeler
- 12 yaprak güllaç
- 2 litre+2su bardağı süt
- 3 su bardağı şeker
Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak süt ve şekeri ısıtalım ne çok soğuk olmalı ne de çok sıcak olmalı.
- Daha sonra dikdörgen borcama birinci güllaç yaprağını kırarak yerleştirelim ve üzerine ısıttığımız sütü yavaş yavaş dökelim.
- Bütün güllaç yapraklarına birebir süreci uygulayalım.
- Son olarak kalan sütün tamamını güllacımızın üzerine dökelim.
- En az iki saat buzdolabında bekletelim. Güllacımız servise hazırdır. Afiyet olsun ????????
Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı