Güveçte Etli Patates Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram dana kuşbaşı
- 3 adet patates
- 1 adet soğan
- 1 tutam tuz
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Dileğe bağlı baharat kullanabilirsiniz
Güveçte Etli Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bir kase alıyoruz aldığımız kasenin içerisine 400 gram dana kuşbaşımızı güzelce ekliyoruz.
- Ardından 1 adet soğanımızı doğrayıp kasemizin içerisine alıyoruz.
- Ardından 3 adet patatesi doğrayıp kasemin içine döküp güzelce karıştırıyorum.
- Yarım çay bardağı kadar sıvı yağ ekleyip baharatları koyuyoruz.
- Son olarak salçalı su yapıp üstene gezdiriyoruz. Pişirme müddeti 35-45 dk ortası deneyenlere şimdiden afiyet olsun