Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkı Sozleri

0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkısının Sozleri

Caresiz icimdeki cocuk
Bir gunah gibi hep suclu
Senin hala ellerin soğuk
Ve yağmurlu
İcimde her gun olen umutlar var
Olsun zaten aşklar hep boyle

Sana bir soz yazdım bugun
Yolladım ruzgarla
İcinde gozyaşı vardı
Kucucuk bir kadınla

Yolladım ruzgarla

İcinde gozyaşı vardı
Kucucuk bir adamla

Caresiz butun kelimeler
Bir yalan gibi hep suclu
Senin hala gozlerin soğuk
Ve yağmurlu
İcimde her gun buyuyen cığlıklar var
Olsun zaten aşklar hep boyle

Yolladım ruzgarla
İcinde gozyaşı vardı
Kucucuk bir kadınla

Yolladım ruzgarla
İcinde gozyaşı vardı
Kucucuk bir adamla

Similar threads

Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde her gun olen umutlar var Olsun zaten aşklar hep boyle Sana bir soz yazdım bugun Yolladım ruzgarla İcinde gozyaşı vardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
halil sezai olsun şarkı sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkı Sozu Lyrics halil sezai paracıkoğlu olsun sozleri Halil Sezai Seni Beklerken Albumunun 4 parcası olsun şarkı sozleri; Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Halil Sezai Olsun Şarkı Sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkısı Sozleri Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde her gun olen umutlar var Olsun zaten aşklar hep boyle Sana bir soz yazdım bugun Yolladım ruzgarla İcinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
halil sezai paracıkoğlu olsun gitar akorları halil sezai paracıkoğlu olsun notaları halil sezai paracıkoğlu olsun akor halil sezai paracıkoğlu olsun gitar akorları Orjinal ton icin KAPO 5 yapınız Bm F#m caresiz icimdeki cocuk; F#m bir gunah gibi hep suclu Em F#m senin hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Sezai Paracıkoğlu Olsun şarkı sozleri Sezai Paracıkoğlu Olsun şarkısı olsun şarkısı sozu Sezai Paracıkoğlu Harika bir şarkı, tek kelimeyleimagessezaiparacikogluolsunsarkisozu5adab04ac84fbgif imagessezaiparacikogluolsunsarkisozu5adab04bd7ae9 Caresiz icimde ki cocuk ; Bir gunah gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt