elektronikci
FD Üye

Halleyli Kakaolu Puding Tanımı İçin Gereçler
- 1 pk kakaolu bisküvi (10-12 adet)
- 1 tatlı kaşığı katı yağ
- Damla çikolata
- 1 pk toz puding
- 3.5 su bardağı süt
- 3 adet halley
Halleyli Kakaolu Puding Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle bisküvilerimizi robottan çekiyoruz.
- Üzerine bir yemek kaşığı yağı ve bir tatlı kaşığı dolusu damla çikolatayı katıp tekrar robottan çekiyoruz.
- Robottan çektiğimiz bu karışımı sunum yapmak istediğimiz kaselerinize eşit bir biçimde hisse edip çay bardağı ile bastırıyoruz tabanına.
- Daha sonra kasemize 4 e böldüğümüz halleylerimizi yerleştiriyoruz.
- Üzerine ocakta hazırlamış olduğumuz pudingimizi eşit formda bölüştürüyoruz.Dilediğiniz halde süsleyebilirsiniz.