Hardal Soslu Bobrek Tarifi
Hardal Soslu Bobrek nasıl yapılır
Resimli Hardal Soslu Bobrek
Hardal Soslu Bobrek
imageshardalsoslubobrektarifiresimli5ad42a5e77fc1
MALZEMELER
5 Dana Bobreği (yağları temizlenip dilimlenmiş) 120 gr Margarin (12 su bardağı) 1 Corba Kaşığı Rafine Yağ 6 Arpacık Soğanı (ince kıyılmış) 100 gr Sek Vermut (12 su bardağı) 1 Corba Kaşığı Limon Suyu 2 Corba Kaşığı Hardal 1 Cay Kaşığı Tuz 1 Kahve Kaşığı Karabiber 1 Corba Kaşığı Maydanoz (ince kıyılmış)
YAPILIŞ TARİFİ
Buyuk bir tencerede margarinin yarısı ile rafine yağı orta ateşte eritiniz Yağ kızdıktan sonra, bobrek dilimlerini cevirerek 5 dakika kızartınız Delikli kepceyle bobrek dilimlerini tencereden alıp, bir kenara koyarak ılık tutunuz Soğan, sek vermut ve limon suyunu tencereye ekleyip harlı ateşte 57 dakika, karışımın ucte biri eksilene kadar kaynatınız Kucuk derin bir kapta geri kalan margarini, hardalı, tuzu ve karabiberi birbirine karıştırınız Tencereyi ateşten alıp hardal ve yağ karışımını kucuk parcalar halinde ve devamlı karıştırarak tenceredekilere ekleyiniz Bobrek dilimlerini tekrar tencereye koyup maydanozları ustune serpiniz Tencereyi hafif ateşe oturtup 35 dakika, bobrekler ısınıncaya kadar pişirdikten sonra, servis ediniz
Hardal Soslu Bobrek nasıl yapılır
Resimli Hardal Soslu Bobrek
Hardal Soslu Bobrek
imageshardalsoslubobrektarifiresimli5ad42a5e77fc1
MALZEMELER
5 Dana Bobreği (yağları temizlenip dilimlenmiş) 120 gr Margarin (12 su bardağı) 1 Corba Kaşığı Rafine Yağ 6 Arpacık Soğanı (ince kıyılmış) 100 gr Sek Vermut (12 su bardağı) 1 Corba Kaşığı Limon Suyu 2 Corba Kaşığı Hardal 1 Cay Kaşığı Tuz 1 Kahve Kaşığı Karabiber 1 Corba Kaşığı Maydanoz (ince kıyılmış)
YAPILIŞ TARİFİ
Buyuk bir tencerede margarinin yarısı ile rafine yağı orta ateşte eritiniz Yağ kızdıktan sonra, bobrek dilimlerini cevirerek 5 dakika kızartınız Delikli kepceyle bobrek dilimlerini tencereden alıp, bir kenara koyarak ılık tutunuz Soğan, sek vermut ve limon suyunu tencereye ekleyip harlı ateşte 57 dakika, karışımın ucte biri eksilene kadar kaynatınız Kucuk derin bir kapta geri kalan margarini, hardalı, tuzu ve karabiberi birbirine karıştırınız Tencereyi ateşten alıp hardal ve yağ karışımını kucuk parcalar halinde ve devamlı karıştırarak tenceredekilere ekleyiniz Bobrek dilimlerini tekrar tencereye koyup maydanozları ustune serpiniz Tencereyi hafif ateşe oturtup 35 dakika, bobrekler ısınıncaya kadar pişirdikten sonra, servis ediniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.