Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havuç Meze

Havuç Meze
0
59

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
havuc-meze.jpg

Havuç Meze Tarifi İçin Malzemeler

• 1 adet havuç
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • Tuz
  • 1 kase yoğurt
  • 1 diş arımsak

Havuç Meze Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bir adet havucu rendeleyin.
  2. Zeytin yağında kısık ateşte yumuşayıncaya kadar kavurun ,tuz eklemeyi unutmayın.
  3. Sarımsağı rendeleyin ben küçük tercih ettim.
  4. Yoğurt ile karıştırın.
  5. Daha sonra pişen havuçlarla karıştırın.
  6. Üzerine ben maydanoz ile süsledim siz dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Havuç Meze Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kabaklı Havuç Soğuk Meze Tanımı İçin Materyaller 3 kabak2 havuç havuç Kabağı Pişirmek İçin 2 yemek zeytinyağı kaşığı2 su bardağı yoğurt2 küçük dış sarımsak1 yemek kaşığı mayonezTuz Üzeri İçin ZeytinyağıPulbiber Kabaklı Havuç Soğuk Meze Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Memnun bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Havuç Meze Tanımı İçin Malzemeler 4 adet orta uzunluk havuç5 diş sarımsak2 yemek kaşığı sıvı yağYoğurtTuz Havuç Meze Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Havuçları soyarak tavaya alıyoruz ve yağda pişene kadar kavuruyoruz. Daha sonra soğumaya bırakıyoruz. Yoğurt sarımsak ve tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Çıtır Yufkalı Havuçlu Kabaklı Meze Tanımı İçin Gereçler 2 adet kabak2 adet havuç3-4 kaşık sıvı yağ1 kase süzme yoğurt1-2 diş sarımsak rendesiTuz1 adet yufka Çıtır Yufkalı Havuçlu Kabaklı Meze Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Kabak ve havuçları rendeleyin. Ben kabak ve havuçları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
İster Meze İsterseniz Salata Tadı Ve Sunumuyla Havuç Lahana Tarator Tanımı İçin Materyaller 3 adet havuçYarım mor lahana2 yemek kaşığı zeytinyağı4 diş sarımsak1 kase yoğurt2 yemek kaşığı mayonezDereotuCeviz İster Meze İsterseniz Salata Tadı Ve Sunumuyla Havuç Lahana Tarator Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Havuçlu Mor Lahanalı Meze Tarifi İçin Malzemeler 2 adet havuçYarım mor lahana( küçük)2 yemek kaşığı süzme yoğurt2 yemek kaşığı normal yoğurt1 yemek kaşığı mayonez1 diş sarımsak1 çay kaşığı tuz Pişirmek için Yarım çay bardağı zeytin yağı Üzeri için Dere otu ve ceviz Havuçlu Mor Lahanalı Meze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,496Konular
982,178Mesajlar
30,116Kullanıcılar
Selim1717Son üye
Üst Alt