Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazır Dünya Kadınlar Günü Mesajları

Hazır Dünya Kadınlar Günü Mesajları
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hazır Dünya Kadınlar Günü Mesajları Dünya Kadınlar günü Hazırlanmış Sms Sözleri Dünya Kadınlar günü Kısa Mesajlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları Dünya Kadınlar günü mesajları 2019 Merhaba Sevgili Melek'ler, sizlerin ve bizi ziyaret eden bütün kadınların Dünya kadınlar gününü kutluyor ve bizim gibi yakınlarının Dünya kadınlar gününü mesajlarla hatırasına yapmak isteyenler için, hazırlanmış mesajlar sunuyoruz 1549104427 1549104427 hazirdunyakadinlargunumesajlari5c55752f9cf8fhazirdunyakadinlargunumesajlari5c55752f9cf8f hazirdunyakadinlargunumesajlari5c55752f9cf8f Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında ödev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, çağdaş ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır Kadınlar gününüz kutlu olsun 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına afiyet ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, yeniden yapılanma ve daha huzurlu hayat özlemleri dile getirdikleri gündür Kadınlarımızın bu anlamlı gününü candan kutluyorum Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve sevinç doymuş bir yaşam sürmelerini diliyorum Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan bütün dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım Doğumdan ölüme dek her hayatın her hemencecik varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan kıymetli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım Tüm dünya kadınlarına sağlık durumu, sevinç ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha pozitif değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum SEN HAYATIMIN YELKEN DIREĞI YILDIZI OLDUN NEREYE GIDERSEM GIDEYIM ISIGININ ALDTINDA SEVGINLE UYUDUM DOGRU YOLU BULDUMSENI SEVIYORUM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her derhal varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bütün dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu hayat özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır Doğumdan ölüme kadar her hayatın her hemencecik varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü candan kutlarım ASKIM SENI SEVIYORUM…ŞAYET SEVGIMI HER ZAMAN GÖSTEREMIYOR OLABILIRIM AMA SEN BUNU TEKRAR TEKRAR BILIYORSUN… KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta fazla daha fazla değerlerimizi açıklayan kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum DÜN SANA KIZDIKLARIMI BUGUN BEN YAPIYORUM CÜNKÜ ASLINDA SENIN KÜCÜK BIR KOPYANIM UMARIM SENIN DEK SEVGI DOYMUŞ OLURUM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Bütün dünya kadınlarına afiyet, mutluluk ve esenlik doymuş günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum MEGER DILIMDEKI VE BEYNIMDEKI EN HOŞ KELIME SENIN ADINMIS SANA HER SESLENISIMDE YA ACIM DINMIYOR YADA SEVGIM COSUYOR KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım EGER BANA GÖZLERINLE DEGIL DE KALBINLE BAKMIS OLSAYDIN, SENI NE DEĞIN SEVDIGIMI COK IYI ANLARDIN KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Cumhuriyet ile kazanılmış modern haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum 1549104427 1549104427 hazirdunyakadinlargunumesajlari5c55752fa208dhazirdunyakadinlargunumesajlari5c55752fa208d hazirdunyakadinlargunumesajlari5c55752fa208d ANNECIGIM, BIR GÜNÜMDE DEGIL HER GÜNÜMDESIN ANNEM OLMAN DÜNYADAKI EN BÜYÜK SANSIM,IYIKI VARSINSENI COK SEVIYORUM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, bağımsızlık ve sevinç doymuş bir yaşam sürmelerini diliyorum BENIM ICIN HERSEYE KATLANAN, DAIMA YANIMDA OLAN, DEGERI BICILEMEYEN DÜNYANIN EN HOŞ KADININA KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygın Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve sevinç batmış bir gelecek diliyorum BU DÜNYADAKI EN GÜVENLI SIGINAGIM SENIN KUCAGIN BENIM ANNEM OLMAN BU DÜNYADAKI EN BÜYÜK SANSIM SENI SEVIYORUM ANNEM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN 8 Mart, dünyada kadınların denklik, yeniden yapılanma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür Kadınlarımızın bu manalı gününü candan kutluyorum SENI BEN CICEKLERDEN YEMISTEN VE ALIŞILMIŞ DORTLÜKLERDE ANLATILDIGINDAN DAHA COK ARTI SEVERIM,SENI COOK SEVERIM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Kutlu OlsunSeni fazla seviyorum Mesafeler uzak olsada,yuregim her zaman senin canimKadınlar günün kutlu olsun YÜREĞiNDEKi SINIRSIZ SEVGi VE SABIR iCiN ÇOK TEŞEKKÜRLER KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN BIR GÜNÜMDE DEGIL HER GÜNÜMDESIN HER GÜN HER SANIYE BENIMLESIN DAIMA BANA YARDIM OLDUN SEN BENIM ICIN COK ÖZELSIN KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN DÜN SANA KIZDIKLARIMI BUGUN BEN YAPIYORUM CÜNKÜ ASLINDA SENIN KÜCÜK BIR KOPYANIM UMARIM SENIN DEĞIN SEVGI BATMIŞ OLURUM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN SENI BEN CICEKLERDEN YEMISTEN VE HERZAMANKI DORTLÜKLERDE ANLATILDIGINDAN DAHA COK FAZLA SEVERIM,SENI COOK SEVERIM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN ASKIM SENI SEVIYORUM…BELKI SEVGIMI HER ZAMAN GÖSTEREMIYOR OLABILIRIM FAKAT SEN BUNU HER ZAMAN BILIYORSUN… KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN SEVGILIM, BIRGÜN UMARIM BANA GÖSTERDIGIN SEVGI VE SABRI SANA GÖSTEREBILME SANSIM OLUR… KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim Kadınlar günün kutlu olsun Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Kutlu OlsunSeni fazla seviyorum ASLINDA SENIN KÜCÜK BIR KOPYANIM UMARIM SENIN DEK SEVGI BATMIŞ OLURUM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve modern günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır Kadınlar gününüz kutlu olsun Bütün dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında tahsis yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum