iltasyazilim
FD Üye
Yolda karşılaştığımızda ezan okunuyordu
Gel seni camiye götüreyim, dedim Bugün Cuma biliyorsun
Sen de benim camiye gitmediğimi biliyorsun,dedi
Biliyorum ama,sebebini gerçekten merak ediyorum
Ne bileyim olmuyor işte, dedi Hem pantolonumun ütüsü bozulup, dizleri çıkar diye endişe ediyorum
Gayri ihtiyari gülmeye başladım
Herhalde şaka yapıyorsun,dedim Bunun için cami terk edilir mi?
Ciddi söylüyorum,dedi Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin
Gerçekten öyleydi Giydiği birbirinden güzel elbiseleri mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı
Peki, dedim Hayatında hiç camiye gitmedin mi?
Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim,dedi Hem o yaşlarda dizlerim aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti Daha sonra el sıkışıp ayrıldık
Onunla konuşmamızdan 2 ay sonra,kendisinin camide olduğunu söyledilerHemen gittim
Bahçedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve üzerinde yine yeşiller vardı
Yavaşça yanına yaklaştım ve kısık bir sesle:
Hani, dedimCamiye gelmeyecektin?
Hiç sesini çıkarmadı Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu
HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR
Gel seni camiye götüreyim, dedim Bugün Cuma biliyorsun
Sen de benim camiye gitmediğimi biliyorsun,dedi
Biliyorum ama,sebebini gerçekten merak ediyorum
Ne bileyim olmuyor işte, dedi Hem pantolonumun ütüsü bozulup, dizleri çıkar diye endişe ediyorum
Gayri ihtiyari gülmeye başladım
Herhalde şaka yapıyorsun,dedim Bunun için cami terk edilir mi?
Ciddi söylüyorum,dedi Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin
Gerçekten öyleydi Giydiği birbirinden güzel elbiseleri mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı
Peki, dedim Hayatında hiç camiye gitmedin mi?
Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim,dedi Hem o yaşlarda dizlerim aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti Daha sonra el sıkışıp ayrıldık
Onunla konuşmamızdan 2 ay sonra,kendisinin camide olduğunu söyledilerHemen gittim
Bahçedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve üzerinde yine yeşiller vardı
Yavaşça yanına yaklaştım ve kısık bir sesle:
Hani, dedimCamiye gelmeyecektin?
Hiç sesini çıkarmadı Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu
HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.