Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hibiskus Şerbeti

Hibiskus Şerbeti
0
73

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Hibiskus Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

• 5 yemek kaşığı hibiskus
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 2 çubuk tarçın
  • 5-6 adet karanfil
  • 4 lt.su

Hibiskus Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm malzemeyi tencereye aldım,.
  2. Şekeri eriyene kadar ortada karıştırdım.
  3. Kaynamaya başlayınca kısık ateşte 20 dk daha beklettim.
  4. Hibiskus rengini suya düzgünce verdikten sonra ocağı ve.
  5. Tencerenin kapağını kapattım.
  6. Kendi halinde soğuyana kadar bir kenara aldım.
  7. Süzgeçten geçirdim, buzdolabında biraz daha soğutup servis yaptım ???????????? Ramazan sofralarına çok yakışan bu şerbeti kesinlikle deneyin ????????????????.
Hibiskus Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Hibiskus Şerbeti Tanımı İçin Materyaller 5 çorba kaşığı hibiskus1.5 litre su1 su bardağı şeker9 adet karanfil1 yarım limon1 tane tarçın Hibiskus Şerbeti Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci önde şeker dışında tüm gereçleri koyun. Kaynamaya başladığında şekeri ekleyin. Şeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Ayva Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 3-4 adet ayvaToz şeker (Her bir dilim için 2 yemek kaşığı)7-8 kesim hibiskus1 su bardağı suİsteğe bağlı karanfil, çubuk tarçın Ayva Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ayvalar soyularak ikiye bölünür ve çekirdek yatağı çıkarılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Gereçler 1 demet reyhan1,5 litre su3-4 yemek kaşığı şekerYarım limon1 çubuk tarçın4-5 adet karanfil Reyhan Şerbeti Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Reyhanları yapraklarına ayırıp sirkeli su dolu bir kapta beklettim. Genişçe bir tencereye kalan tüm gereçleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Un Helvası (Annem Yöntemi ) Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı un2 yemek kaşığı tereyağı margarin karışımı1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı dövülmüş ceviz Şerbet için 2 su bardağı şeker4 su bardağı su Un Helvası (Annem Yolu ) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle 2 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Ev Üretimi Kemalpaşa Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı lor peyniri1 su bardağı+2yemek kaşığı un1 su bardağı+2yemek kaşığı irmik2 adet yumurta125 gr tereyağı yada margarin1 paket kabartma tozu Şerbeti için 3 su bardağı toz şeker4 su bardağı su1 yemek kaşığı limon suyu Süslemek için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt