Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Honda Türkiye, üretime verdiği arayı bir hafta daha uzattı

Honda Türkiye, üretime verdiği arayı bir hafta daha uzattı
0
57

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
2251968_720x360.jpg

Honda'dan yapılan açıklamaya göre, söz konusu adım, tedarik zincirlerinde artan zorlukların ışığında atıldı.

Honda Türkiye, 19 Mart 2020'de yapmış olduğu duyuruyla üretim faaliyetlerine 23 Mart 2020'den 6 Nisan 2020'ye kadar ara vermişti.

Yeni plan kapsamında 13 Nisan 2020'de üretime yeniden başlanması hedefleniyor. Honda açıklamasında, "Ancak bu durum hükümet kararları, sağlık otoritelerinin tavsiyeleri ile piyasa ve tedarik koşullarına bağlı yeniden gözden geçirilecek ve duruma göre değerlendirilecektir." denildi.

AA

Similar threads

Honda Türkiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim faaliyetlerine vermiş olduğu arayı 1 hafta daha uzattı. Honda Türkiye'den yapılan açıklamada, şirketin Kovid-19 salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'da bulunan üretim tesisindeki faaliyetlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Honda Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, bugün çalışanlarına ve tedarikçilerine, koronavirüs salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarının geçici olarak askıya alınacağını bildirdi. Fabrikadaki üretim, 23 Mart 2020'den itibaren askıya alınacak. Bu kararın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Honda Türkiye, bugün çalışanlarına ve tedarikçilerine, koronavirus (kovid-19) salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarının geçici olarak askıya alınacağını duyurdu. Yapılan bilgilendirmede; fabrikasındaki üretim 23 Mart 2020'den itibaren askıya alınacak. Bu karar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Türk otomotiv üreticilerinin büyük kısmının gerekli tedbirleri alarak nisan ayında üretim faaliyetlerine tekrar başlayacağını duyurması, otomotiv sanayisinde çarkların yeniden dönmeye başlayacağına işaret etti. Çin'de başlayan ve hızla dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan Corona virüs nedeni ile ekonominin temellerini oluşturan birçok sektör üretime ara vermişti. Otomotiv de Mart ayı sonu itibari ile üretime ara veren sektörlerin başında geliyordu. Bu günlerde yeniden hareketlenmeye başlayan sektörde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,506Konular
983,099Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt