Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hotmail Giriş Hatası

Hotmail Giriş Hatası
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
hotmail giriş sorunu
hotmail giriş problemi
hotmaile girilmiyor sorunu ve cozumu

Hotmaile giriş yapamıyorsanız bunun pek cok farklı nedeni olabilir Bunlar;
Hotmail'in kendi sunucularından kaynaklanan sorunlar
Sizin DNS ayarlarınızdan kaynaklanan sorunlar
İnternet explorer varsayılan tarayıcı değildir
Eğer butun bunlarda sorun olmadığını duşunuyorsanız, birde aşağıdaki yontemi deneyin

Kullanıcı adı ve şifrenizi girinizAcılan hata sayfasında adres cubuğundaki adresin http bolumunu olarak değiştirinDaha sonra gelen sayfada hotmaile devam seceneği gelecek tıklayıp inboxunuza giriniz

Bunlardan farklı bir hata alıyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz Birlikte cozum yolu arayabiliriz

Similar threads

hotmail giriş sorunu hotmail antre problemi hotmaile girilmiyor sorunu ve çözümü Hotmaile giriş yapamıyorsanız bunun böylece fazla bambaşka nedeni olabilir Bunlar; Hotmail'in kendi sunucularından kaynaklanan sorunlar Sizin DNS ayarlarınızdan kaynaklanan sorunlar İnternet explorer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Hotmail Giriş Yap, Hotmail Giriş Yapamıyorum çözümü, Hotmail Hesabına Giriş Windows Live Hotmail hesabınıza erişemez ve antre yapamazsanız, bu gibi durumlarda sorun sizden mi kaynaklanıyor veya teknik bir sorun mu var bilmek böylece mümkün olmayabilir Eğer aldığınız hata sonucunda Windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Hotmail Antre Sorunu Hotmail Neden Giremiyorum? Hotmail'e Giriş Yapamıyorsanız Ne Yapmalısınız? Hotmail Hesabınıza Erişemiyormusunuz? Kimi zamanlarda Windows Live Hotmail hesabınıza erişemezsiniz veya antre yapamazsınızBu gibi durumlarda sorun sizden mi kaynaklanıyor yada teknik bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
ntldr eksik hatası,ntldr eksik hatası duzeltme,ntldr eksik sorunu, ntldr eksik cozumu nedir, ntldr eksik hakkında bilgiler, ntldr eksik nasıl duzeltilir, imagesntldreksikhatasibilgisayaracilmiyorcozumuburda5ad32f6a660f7 Ntldr eksik hatasının duzeltilmesi NTLDR eksik Yeniden başlat ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
facebook giriş yapamıyorum hata veriyor facebook giriş yapamıyorum gibi sorunlarınız varsa aşağıdaki secenekleri deneyebilirsiniz Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor şeklinde bildirimler almaktayız Guncelleme ve bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt