iltasyazilim
FD Üye
İbrahim Saraçoğlu karaciğer yetmezliğine karşısında çilek lapası kürünü öneriyor
Prof Dr İbrahim Saraçoğlu karaciğer yetmezliğine karşısında önerdiği Lavanta kürünün başarı oranını fazla daha fazla desteklemek ve daha seri bir biçimde sonuca ulaşabilmek için gıda şeklinize uyarı ederek bir takım yardım uygulamalar da yapabilirsiniz
Bu uygulamalardan biri de her gün öğle yemeklerinden yarım saat önce hiç bir şey ek etmeden tüketilecek bir porsiyon preslenmiş çilek lapasıdır
Çilek lapası karaciğer yetmezliğine karşısında manâlı bir takviye oluşturur Preslenmiş çilek lapası, çileklerin çatal ile veya kaşıkla en ince ayrıntısına kadar ezilerek hazırlanması ile elde edilir
Çilek lapasının ezme işleminin tamamlanmasından sonradan artı bekletmeden tüketilmesi gerekmektedir Kullanacağınız çileklerin hormonsuz olması gerekir
bunun dışında genel olarak, karaciğer metabolizmasının sağlıklı ve uyumlu çalışması için enginarın katkısı da çoktur Haftada ikiüç defa bir porsiyon, az su ile dilimlenmiş olarak haşlanmış enginar yemenin bu konuda fazla faydası vardır
Enginarı hazırlarken içine tuz atmayın ve porsiyon başına bir çorba kaşığından pozitif değişken yağ kullanmayın Varsa, kalan haşlama suyunu da için
Taze kayısının da karaciğerin dostu olduğunu unutmayın
Lavanta kürünün başarılı olabilmesi için mutlaka yukarıda bahsedilen beslenme şekline adaptasyon zorunluluğu bulunmuyor Fakat bu besin şekli ile karaciğerin yükünü hafifletir ve karaciğerin daha gizli çalışmasına muavin olur *
Prof Dr İbrahim Saraçoğlu karaciğer yetmezliğine karşısında önerdiği Lavanta kürünün başarı oranını fazla daha fazla desteklemek ve daha seri bir biçimde sonuca ulaşabilmek için gıda şeklinize uyarı ederek bir takım yardım uygulamalar da yapabilirsiniz
Bu uygulamalardan biri de her gün öğle yemeklerinden yarım saat önce hiç bir şey ek etmeden tüketilecek bir porsiyon preslenmiş çilek lapasıdır
Çilek lapası karaciğer yetmezliğine karşısında manâlı bir takviye oluşturur Preslenmiş çilek lapası, çileklerin çatal ile veya kaşıkla en ince ayrıntısına kadar ezilerek hazırlanması ile elde edilir
Çilek lapasının ezme işleminin tamamlanmasından sonradan artı bekletmeden tüketilmesi gerekmektedir Kullanacağınız çileklerin hormonsuz olması gerekir
bunun dışında genel olarak, karaciğer metabolizmasının sağlıklı ve uyumlu çalışması için enginarın katkısı da çoktur Haftada ikiüç defa bir porsiyon, az su ile dilimlenmiş olarak haşlanmış enginar yemenin bu konuda fazla faydası vardır
Enginarı hazırlarken içine tuz atmayın ve porsiyon başına bir çorba kaşığından pozitif değişken yağ kullanmayın Varsa, kalan haşlama suyunu da için
Taze kayısının da karaciğerin dostu olduğunu unutmayın
Lavanta kürünün başarılı olabilmesi için mutlaka yukarıda bahsedilen beslenme şekline adaptasyon zorunluluğu bulunmuyor Fakat bu besin şekli ile karaciğerin yükünü hafifletir ve karaciğerin daha gizli çalışmasına muavin olur *