Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

IMF/ Thomsen: Türkiye ve Rusya yardım isteyen ülkeler arasında değil

IMF/ Thomsen: Türkiye ve Rusya yardım isteyen ülkeler arasında değil

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
2251587_720x360.jpg

Uluslararası Para Fonu'ndan ( IMF) 81 ülkenin mali yardım istediği belirtildi. Uluslararası Para Fonu (IMF) Avrupa Direktörü Poul Thomsen, ''Türkiye ve Rusya yardım isteyen ülkeler arasında değil' dedi.

'AVRUPA AYDA YÜZDE 3 GSYH DÜŞÜŞÜ İLE KARŞI KARŞIYA'

IMF'nin internet sitesinde koronavirüs salgınının etkilerini değerlendiren Thomsen, Avrupa'nın büyük ekonomilerinin koronavirüs nedeniyle kapatmalar sonucu  ayda yüzde 3 GSYH düşüşü ile karşı karşıya kaldığını kaydetti. Thomsen, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) müdahaleleri ile Avrupa İstikrar Mekanizması'nın yüksek borçlu ülkelerin krizden çıkabilmesine sağlamak için önemli olduğuna vurgu yaptı.

Similar threads

IMF heyetinin CHP Genel Lider Yardımcısı Faik Öztrak ve UYGUN Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz'la yaptığı görüşme iktidara yakın kaynaklar tarafından eleştirilirken Durmuş Yılmaz, “Gizlimiz, gizlimiz yok” dediği görüşmelerin ayrıntısını anlattı. Yılmaz,  Milletlerarası Para Fonu'nun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldığı canlı yayında corona virüsü salgını sonrası iktisatta yaşanan zahmetler nedeniyle IMF’den yardım isteme konusunu kıymetlendirdi. Kalın yaptığı açıklamada, “Gündemimizde yok. Yeni bir mutabakat yapma planında değiliz” tabirlerini kullandı. IMF...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
İran, Uluslararası Para Fonu'ndan (IMF) ülkede şu ana kadar 354 kişinin ölümüne yol açan yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede kullanılmak üzere 5 milyar dolar kredi talep etti. İran Merkez Bankası Başkanı Abdunnasır Himmeti, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, IMF'nin Kovid-19...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, ülke ekonomilerine ilişkin bu ay yapacakları büyüme tahminlerinin bir önceki tahminlerden daha kötü olduğunu belirterek, "Ülkelerin birçoğuna ilişkin tahminlerimizi aşağı yönlü revize ederken, az sayıda ülke için yukarı yönlü revizyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Fakat ortalarında Türkiye’nin de bulunduğu gelişmekte olan iktisatların keskin bir inişin akabinde geçmişteki çizgisine döneceğine işaret etti. Reuters’in haberine nazaran, IMF 20 Ocak’ta yayınladığı ‘Küresel Ekonomik Görünüm’ raporunda 2020 yılı global büyüme varsayımını %3.4’ten %3.3’e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt