Itiraflara bakin isimnick: onorom, şehir: ankara, Cinsiyet Bay, Yaş: 24 BBS: Bi akşam hayli yorgundum Elemanlar kutu pepsi almışlar Tv'nin aleyhinde kutu pepsi yudumlarken kulağımı kutuya doğrulttum Çünkü Kutunun üzerinde İcirdeki Sesi Dinleyazıyordu Evet ben bir salağım Isimnick: adsız, Büyük Kasaba: Cinsiyet Bay, Yaş: 21 BBS : Bir şirketin ön muhasebecisiyim Patronum çılgın Hakkaten Bir sirketin telefon numarasini istedi benden, söyledim 7554403numaranın birincil beş rakamını cevirdi bana döndü ve 03 nerede dedi Alt ben koptum isimnick: gizmo, şehir halkı: manisa, Yaş: BBS: Daha küçüktüm; okullar yağmur nedeniyle tatildi Annemle aprtman gününe gitmiştik Ben salak olarak komşunun arap oğlunu kirli sanıp banyoda soğuk su aşağı deterjanla yıkadım Annem bana fazla kızmıştı!!!! adnick: KOTOSİM, şehir halkı: Cinsiyet Bay, Yaş: 26 BBS:Benle alakası yok bu salaklığın lakin anlatmadan duramayacağımÜç karakter deniz botum iki yerinden patlamıştı Patladı dediğimde toplu iğnenin ucu değin bile yoktu delikleri Ben de bir yama ile yapıştırması için ayakkabıcıya verdim ertesi gün ne göreyim adam yamayı yapıştırmış, daha sağlam tutsun diye etrafını ayakkabıyı diktikleri iğneyle dikmiş adnick: CANKAT, büyük kasaba: ERZURUM, Cinsiyet Bay, Yaş: 15 BBS: Bir Gün arkadaşlarla Cuma namazındaydık Ilk sünneti kıldıktan daha sonra, farza geçtik Sonradan işte arkadaşlarımdan biri insanlık halidir hapşurdu Öteki arkadaşım da namazda iken fazla yaşa demez mi? Lakin var ya selamlama verildikten sonra bütün cemaat gülmekten yerlere yattı adnick: Enes Pekdemir, büyük kasaba: Ankara, Cinsiyet Bay, Yaş: 19 BBS: Bilindiği gibi her yaz zamanı geldiğinde binlerce promosyon olur Çoğunlukla rakip firmalar arasında olur Bunun gibi bir promosyonda ben daha 9 yaşında iken hatırlıyorum CocaCola bir promosyon düzenlemişti Reklamda şöyle diyordu : CocaCola kapağının aşağı bedava yazısını bulana binlerce CocaCola armağan Ben de da geçen Binlerce CocaCola hediye dediklerinde ben de bir CocaCola aldım Ücretsiz yazısı çıktı Bakkala girdim Daha 10 yaşında bir çocuğum Bakkala şöyle dedim bakkal amca bak bana bedava CocaCola çıktı dedim Şimdi bana binlerce CocaCola ver Yani ben reklamlarda geçen binlerce CocaCola yazısını gerçek anladım Yani ben bir salağım isimnick: evrim, şehir: izmir, Yaş: 15 BBS: Ben ne zaman tuvalete girsem daima telefonla yılan oynarım Yan bunu alışkanlık haline getirdim Artık ne zaman yılan oynamaya kalkışsam çişim geliyor Kendimi tutamıyorum Bi kere altıma etmiştim Evetttttttt en salak benim diğer kim olabilir? Gön: Resul Ertaş, Kent: İstanbul, Yaş: Çocuktum Yeni yeni Gırgırdergisi okumaya başlamıştım Gırgır'daki karikatürlerde, özellikle Oğuz Aral'ın çizdiklerinde Hoka Ara Vermediye bir cola markası çizilirdi aralıksız Ben bunu hakiki bir marka sanıp aylarca Kars'taki tüm bakkallarda Hoka Ara Verme aradım Bulamadım alt Sonradan biraz daha espri kültürüm artınca anladım ancak Hoka Mola diye bir marka yok, karikatürlerde reel markalar böyle deforme ediliyor Ve Hoka Ara Verme da aslında CocaCola'nın deforme edilmiş hali Evet ben bir salağım Gön: JOSEPH, Şehir Halkı: Yaş: Geçen yaz evde yemek için masa hazırlamakla meşgulken annem marketten fanta almış Getirdi masanın üzerine koydu Bana da servis gerçekleştirmek düştü yan O zamanlar fanta kapaklarında promosyon vardı tatil, havlu, top falanBen kapağı açtım, kapağın altından yeniden deneyin yazısı çıktı Ben de gayet nizami bir şekilde kapağı yerine kapatıp bitmiş açtım Kapakta yine her tarafta deneyin yazıyodu Üçüncü kere de aynı şeyi yapıp kapağın altındaki yazının değişmediğini fark edince şöyle bir lahza kendime dönüp Evet ben salağım demiştim Gön: ÖA, Şehir Halkı: İstanbul, Yaş: 26 Kardeşim anahtarı paspasın altına koymuş Ama ben farkedeyim diye de kapıya bir not yazmış abla anahtar paspasın aşağıdiye Allahtan benden önce kimse gelmedi Gön:İsa Yıldız, Şehir: İstanbul, Yaş: Ben yok lakin galiba kuzenim bir salak Geçenlerde Ankara'ya taşınmış, nasıl Ankara?dedim, ay fazla ucuz bir şehir halkı, yağlıboya tablo aldık on milyona, düşünebiliyo musundedi Gön:Kemal, İstanbul, Yaş:32 Çocukken salağın önde gideniydim Hala salağım larda yüzen alsancakNedir ulan bu larda diye aramadığım sözlük kalmamıştı İnsanlara sormaya da çekindiğim için yoıllarca larda diye bişey olduğunu sandım Ne bileyim Bestecinin beceriksiz olduğunu kelimeyi ikiye bölmüş Kimbilir benim gibi kaç birey çocukluğunda bu duruma düşmüştür Büyüdüğünde hala larda diye bişey olduğunu sananlar için bişiy diyemiycem Gön: Resul Ertaş, Kent: İstanbul, Yaş: Ben bir salağım Başkalarının tepkileriyle hayatımı karartıyorum Mesela bir toplulukta gülüyorum di mi? Biri diyor ki aa süper, ne değin doğru ve doğal gülüyorsunİşte o andan sonra hayatımı karartıyorum Sonra ben diğer bir gün bi yerde yine gülüyorum Gülerken birdenbire aklıma o birinin dediği aa ne dek dürüst ve doğal gülüyorsunlafı geliyor Sonra aniden gülüşüm ağzımda donuyor Eğer o adamın dediği lafları düşünüyorsam doğal gülmüyorumdur, bir insan hem aa ne kadar doğal gülüyorumdiye düşünürken bununla birlikte doğal gülebilir mi? Bilinçli bir ddoğal gülme bu yani sahte! Eyvaaah! Hemencecik kendi kendimden rahatsız oluyorum Gülmüyorum daha sonra Bir sürü gülünç espri yapılıyor O Kadar kasıp duruyorum ben Evet salağım ben Gön: İsa Yıldız, Şehir:İstanbul, Yaş: Bir yıldır Turkcell hatlı cep telefonumun faturalarında bir tuhaflık var Beş altı ay hiç fatura gelmedi İlginçtir hattım da kesilmedi Ben de bedavaya konuşuyorum diye hiç faturayı falan araştırmadım Beş altı ay sonra fatura geldi Yatırdım Bankada sadece o ayın faturası görünüyordu, önceki aylara ait bir borç çıkmadı ortaya oh sevincile diyecek yoktu Bu böyle devam etti Üç ay fatura değil Daha Sonra arada bir ay fatura geliyor O da yalnızca bir ayllık fatura Geçenlerde Meslek Bankasındaki hesabımı aktarırken acı gerçek ortaya çıktı Meğerse bir yıl önce bankaya otomatik ödeme yaptırmışım cep telefonunu Faturalar oradan ödeniyormuş Hatta ben bir takım aylar faturaları iki kez ödemişim Evet ben bir salağım eksicom