Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İyi ki geldin ey ramazan, hoş geldin!

0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
http:img37**************img374599ramazans

http:img429**************img4295500274200205hrgif

Dün gece yine yapayalnız bir geceydi
Gökyüzünün beni mest eden her durumuna kendimi usul usul bıraktım ve yıldızlara bakarken, senin de beni düşündüğünü düşünmekte teselli aradım
öyle bir gece işte
Tenha, terli ve yalnız!

Sana söylemiştim ya: Her gece, herkes kendi kendisiyle baş başadır; sadece orada yalan yoktur, riya yoktur ve gerçekte yalnız olup olmadığını sadece geceler fısıldar insana

Gece bin kez yalnız olmadığımı fısıldadı nedense Meğer insan inandığını ne çabuk yaşarmış bilmeden, beklemeden
Tasavvur ediş bir oluşun gölgesinden ne çabuk ayırıyormuş kollarını

Nasıl özlemişim içselliğini, anlatmama imkân yok
İnan ki yok!

Sana karşı duygularımı sıralamayı her denememde, sana hissettiklerimin binde biri tükenmeden, kelime hazinem tükeniyor

Yine de yüreğimi okuduğundan eminim
Yürek okunur mu diye sormazsın değil mi?
Bilirsin, yürekler açılmamış kitaplardır Sadece çok sevenler okuyabilir

Adam sen de!
Bazen susmak, en güzel cümleleri kurmaktan daha güzeldir

Bazen de boğaz kilitlenir Bir şeyler boğazında düğümlenir insanın Sonra gözler dolar, eller terler, dudaklar titrer

Ağlama halidir Bilirsin ben rahat ağlarım
“Erkekler ağlamazmış, lâf!

Ağlamayı bilmeyen erkek, ölmüş duygular mezarlığına dönüşmüş demektir Cesaret sert görüntü vermekte değil, içinden ağlamak geldiğinde ağlayabilmektedir öyle olmasaydı ALLAH erkeklere gözyaşı vermezdi

Yine de çok, çok, çok özleyince, susmak en iyisi oluyor

En derin cümleler en narin nefeslerde soluk alıyor

çok özlemiştim seni gerçekten, çok!
Her gece, saat yirmidörtlerde gökyüzüne bakar, sana iyi geceler dilerim sessiz nefeslerde Derinden özlerim o saatlerde yine seni

Böyle içseller, seninle çimlerin üstünde oturmuş gibi yaparım

Dün gece, yine buğulu bir ilahi sesi gibi aktın kulaklarıma, gecenin dingin sessizliğini yırta yırta Dikkat edince fark ettim ki, sahur davulu vuruyor

Her tokmak, “gafil kafalara iner gibi!
O gürültüde bile sevgi fısıltılarını duydum derinden
Anladım ki, sen de beni seviyorsun
Benim seni sevdiğim gibi mahcup, ürkek, sessiz seviyorsun

Mutluluk duydum Sahur sonrasında tüm geceyi derin bir hasretle kollarıma alıp huzur içinde uyudum
Nasıl kıymetlisin bilsen, nasıl sevilensin, özlenensin
çok özlemiştim seni, çoook

Bu kez sana ulaşamayacağımı düşünüp korkmuştum çabucak gelsin diye dualar etmiştim

Hoşgeldin, hoş geldin yüreğime! Artık isteyişlerimi suskunluklarıma emanet etmiyorum
Bağıra bağıra söylüyorum: “Ya Rabb, ramazan hürmetine!
çok hürmetlisin çoook!

Hani geldiğinde yıllardan beri iftarına oturduğumuz eski yemek masası var ya, geçenlerde değiştirmek istediler yeni bir masayla, itiraz ettim Yıllarla bütünleşmiş iftarlarımı “eski diye sokağa attırır mıyım?

Ne eski ramazanlar eskir, ne eski iftarlar, ne de eski iftar sofraları! Her şey hep böyle kalır aslında, olduğu gibi Sevgilerimiz, duygularımız eskimedikçe onlarla ilişkili olan hiçbir şey eskimez! Sen hiç eskimezsin Kokun sinmiş yüreklere Bu yüzden seninle yaşadığımız hiçbir anı değiştirmeyeceğim

İyi ki geldin İyi ki varsın Yoksa günahlarımızla halimiz ne olurdu?

İş çıkışı epey bir yürüdüm dün Birden yağmur başladı Sırılsıklam ıslandım Yalnız olduğumu düşünen dostlar, eşlik etmek istediler, sağolsunlar

Kıs kıs güldüm
Seni görememişlerdi Oysa yanımdaydın Birlikte ıslanıyorduk Rabbimin rahmet serpintilerinde
Sonra yağmur dindi Güneşe birlikte gülümsedik O anda ne dualar ettim bilsen Benden hoşnut olman için ne dualar ettim

O zaman yine seni özledim Meğer insan çok sever ve isterse, yanında olanı bile özlermiş Bunu dün fark ettim: Dün iş çıkışı ıslandıktan sonra açan güneşe birlikte gülümserken

Her hali her halimle özdeş sevgili, seni seviyorum özlediğim, gözlediğim, özümsemeye çalıştığım dost, hoş geldin

Kızdırsam bile kızma olur mu?
Duygusal yazarın duygu dünyasıdır de, üstünde durma
Seni cihana haykırmadığıma da aldırma sakın!

Ben seni ALLAH'a anlattım çünkü sen bana ALLAH’tan armağansın Ben ALLAH’a söylediğimi, başka hiç kimseye söylemem O bilsin yeter
Şu âlemde her zerreye söylemek istediklerimi bile sadece ALLAH’a söylerim ben

O anlasın yeter Başkası umurumda bile değil!
Beni sadece O'nun tasdiki ilgilendiriyor
Seni bana nasip eden de O