Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Jenapole Kuru Cacık

Jenapole Kuru Cacık
0
88

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Jenapole Kuru Cacık Tanımı İçin Malzemeler

• 1 küçük kase jenapole turşu(reçel kasesi)
  • 1 kase süzme yoğurt
  • Yarın demet roka yahut marul
  • Bir tutam taze nane
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
Üzeri için
  • Kekik
  • Biberiye
  • Acısız kırmızı pul biber
  • Zeytinyağı

Jenapole Kuru Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Genişçe bir kasede yoğurt, sarımsak ve tuzu karıştırdım.
  2. Üzerine jenapole biberini, iri iri doğradığım rokayı ekleyip uygunca harmanladım.
  3. Servis tabağına alıp üzerine kekik, biberiye, acısız pul biber ekleyip ,en son zeytinyağı dökerek tamamladım.
  4. Denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun
Baharat ölçüsünü damak tadınıza nazaran uyarlayabilirsiniz(sevdiğiniz baharatları kullanarak çeşitlendirebilirsiniz)

Jenapole Kuru Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Karamelize Soğanlı Börülce Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış börülceMaydanozDereotu2 dal taze soğanKarabiberNar ekşisiTuzZeytinyağı Karamelize soğanı için 2 tane büyük kuru soğan1 yemek kaşığı nar ekşisiKüçük bir kase iri kıyılmış ceviz1 çay kaşığı toz şeker1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Soğan Sarımsak Mezesi Tarifi İçin Malzemeler Küçük 1 kase arpacık soğan1 baş sarımsakBaharatların hepsinden 1 çay kaşığı kullandım (damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz)KarabiberKimyonPulbiberKekikKırmızı toz biberTuzZeytinyağı3 yemek kaşığı narekşisi Soğan Sarımsak Mezesi Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Kuru Cacık Tarifi İçin Malzemeler *3 yada 4 tane salatalık *1 kase yoğurt (susuz yerinden) *1 diş sarımsak *Nane, pul biber Kuru Cacık Tarifi Yapılışı Salatalıkları güzelce yıkadıktan sonra kabuklarını soymadan rendeliyoruz Ben rendenin ince kısmıyla rendeledim Siz isterseniz büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Susamlı Cevizli Atom Tanımı İçin Malzemeler 9/10 tane kurutulmuş çarliston biber (ben tatlı kullandım)acıyı sevenler kullanabilirYarım kahve fincanı susamKüçük bir kase ceviz içi1 tatlı kaşığı kırmızı toz biberZeytinyağı Yoğurt sosu için; 1 kase süzme yoğurt1 diş sarımsak Susamlı Cevizli Atom...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Yoğurtlu Dereotlu Roka Mezesi Tanımı İçin Malzemeler 1 bağ rokaYarım bağ dereotu2 tane kornişon turşu1 kase yoğurtMayonez1 diş sarımsakTuzKarabiberKuru naneZeytinyağı Yoğurtlu Dereotlu Roka Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak dere otu ve kornişon turşuyu minik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt