
Jöleli Meyveli Puding Tanımı İçin Gereçler
- Muzlu jöle
- Vişneli jöle
- 2 paket muzlu puding
- 2 muz
- 4-5 çilek
- Süt
- 1 çay bardağı ceviz
Jöleli Meyveli Puding Tanımı Yapılışı
- Kaseye evvel muzlu jöleyi hazırlayıp eşit olarak paylaştıralım. Hali size kalmış. Ben kaseyi hafif eğdim.
- Jölenin içine muz dilimlerini koyalım. Kaselerdeki jöle katılaşınca pudingi tanımına nazaran hazırlayalım.
- Kırılmış cevizi jölenin üzerine paylaştırıp pudingi dökelim. Puding soğurken vişne jölesini hazırlayalım.
- Uygunca donan pudingin üzerine ince dilimlenmiş çilekleri dizip jöleyi hisse edelim.
- Oda sıcaklığına gelince buz dolabında 2 saat dinlendirelim.