Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kahvaltıya Su Böreği Tadında Nefis Tava Böreği 3 Yufkadan

Kahvaltıya Su Böreği Tadında Nefis Tava Böreği 3 Yufkadan
0
33

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kahvaltiya-su-boregi-tadinda-nefis-tava-boregi-3-yufkadan-10.jpg

Kahvaltıya Su Böreği Tadında Nefis Tava Böreği 3 Yufkadan Tanımı İçin Gereçler

• 3 yufka
  • 1 çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı, (çok kural değil olursa hoş oluyor)
  • Yarım çay bardağı sıvı yağı(tereyağı kullanılırsa azaltılır)
  • 1 şişe sade soda
İç harcı için;
  • Beyaz peynir (1su bardağı kadar ben kaşar peyniri ile karışık koydum)

Kahvaltıya Su Böreği Tadında Nefis Tava Böreği 3 Yufkadan Tanımı Yapılışı

1. Bütün sıvı gereçleri karıştıralım akabinde yufkamızın bir adedini alıp kenarları dışarıda kalacak biçimde tavaya serelim .
  2. Diğer bir yufkayı küçük küçük kesimlere bölüp tavaya serdiğimiz yufkanın üstüne yayalım .
  3. Sosumuzdan üzerine her tarafına eşit gelecek formda dökelim akabinde peynir harcından ekleyelim .
  4. Tektrar kalan yufkalardan üstüne birebir süreci uygulayalım.
  5. En son kenarlardan sarkan yufkamızı kapatalım kalan sosun tamamını ekleyelim bir 5 dakika sosu çekmesini bekleyelim ve alt üst kızartalım.

Similar threads

Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tanımı İçin Gereçler 5 adet yufka1 yemek kaşığı margarin (tavaya sürmek için ) İç harcı: PeynirMaydanoz Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle iç harcını dilediğiniz peynirle hazırlayabilirsiniz ben tam yağlı beyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka1 su bardağı süt1 tane yumurtaYarım çay bardağı sıvıyağ İçine; LorMaydanoz ( ben bu sefer kullanmadım) Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Teflon tavayı 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Su Böreği Tadında Tava Böreği Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yufka1 yumurta1 su bardağı sütYarım su bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı margarin İç harç Tel peynir – bir tutam maydanoz (isteğe nazaran rendelenmiş kaşar peyniri ekleyebilirsiniz ) Su Böreği Tadında Tava Böreği Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Tavada Pratik Börek (Su Böreği Tadında) Tarifi İçin Malzemeler 3 adet hazır yufka2 yemek kaşığı sıvı yağ (tavayı yağlamak için) Sos için 1 şişe maden suyu1 su bardağı yoğurtYarım su bardağı sıvı yağ1 adet yumurta İç harç 200 gram beyaz peynirBir tutam maydanoz Tavada Pratik Börek (Su Böreği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
2 Yufka İle Su Böreği Tadında Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler 2 adet günlük yufka1 adet yumurta2 yemek kaşığı yoğurtYarım çay bardağı sıvı yağ İçi için 1 çorba kasesi rendelenmiş peynir (Dilediğiniz peyniri kullanabilirsiniz)Yarım demet maydanozTuz (Miktarı peynirin tuzuna göre değişebilir)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt