Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kanser riskini azaltan meyveler açıklandı!

Kanser riskini azaltan meyveler açıklandı!
0
97

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83




Kanser ne yazık ki şu anda çağımızın hastalığı fakat, bu hastalıkla savaşmak için doğal silahlarımız da mevcut. Tabiatta bulunan kimi sebze ve meyveler içerikleri ile kansere karşı doğal bir savaş sistemi oluşturmamızı sağlayabilir.

Düzenli olarak çeşitli meyve yemek, kanser riskini azaltmak da dahil olmak üzere bir çok açıdan sıhhate düzgün gelir. Ohio Eyalet Üniversitesi Kapsamlı Kanser Merkezi – James Kanser Hastanesi ve Solove Araştırma Enstitüsü klinik beslenme uzmanı Candice Schreiber, yaptığı bir araştırma ile kansere uygun gelecek meyvelere ışık tuttu.

Kanser riskini azaltan meyveler açıklandı!


asdf-6Akk.png

Schreiber “Kronik iltihap kanserin habercisi ve meyveler iltihapla savaşmaya yardımcı oluyorlar" tabirlerini kullandı. Schreiber, günde 1,5 ila 2 çeşitli meyve öneriyor. İşte kanserle savaşan doğal yiyecekler:

Yaban mersini, ahududu, böğürtlen ve çilek üzere meyveler son derece sağlıklı. Schreiber, lif, folat, bol ölçüde C Vitamini ile dolu olduklarını ve "kanser gelişimine müdahale edebilecek polifenoller içerdiğini" söylüyor. Çoklukla bir harika besin olarak pazarlanan acai meyvesine gelince, Schreiber çok önemli bir fark yaratmadığını söz ediyor. Schreiber, "Acai meyvesi antioksidanlar, vitaminler, mineraller ve sağlıklı yağlar açısından zengindir, lakin, ekseriyetle şeker eklenmiş tozlarda ve meyve sularında bulunur." tabirlerini de ekliyor. Tabip ayrıyeten günde bir elma yemenin sıhhate her açıdan çok âlâ geldiğini de tabir ediyor.

 

Similar threads

Günümüzde görülme sıklığı giderek gelişen kanser hastalığından korunmak için sağlıklı ve dengelenmiş beslenmek büyük siklet taşıyor Doğal besinlere sofralarda çoğunlukla yer vererek bağışıklık sistemini yükseltmek ve vücudun kansere karşısında direncini arttırmak muhtemel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
1.adım: Yağı azaltın. Günlük yağ tüketimi diyetinizin toplam kalorisinin %20-30’u arasında olmalıdır. Doymuş yağdan(tereyağı, margarinler, işlenmiş yağlar) kaçınarak büyük oranda doymamış yağ(zeytinyağı, ayçiçek yağı, mısırözü yağı, fındık yağı, soya yağı, kanola yağı) tüketmeye çalışınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
1.adım: Yağı azaltın. Günlük yağ tüketimi diyetinizin toplam kalorisinin %20-30’u arasında olmalıdır. Doymuş yağdan(tereyağı, margarinler, işlenmiş yağlar) kaçınarak büyük oranda doymamış yağ(zeytinyağı, ayçiçek yağı, mısırözü yağı, fındık yağı, soya yağı, kanola yağı) tüketmeye çalışınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Beslenme alışkanlıkları kalp - damar marazları, hipertansiyon, diyabet, kanser üzere pek çok illette kıymetli rol oynamaktadır. Yüksek nispette zerzevat ve meyve tüketimi birçok kronik marazdan korunmada tesirli olmaktadır. Zerzevat ve meyve tüketimi ile kalp - damar marazları, kimi kanser...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
KANSER NEDİR? Kanser; 200’den çokça çeşidi tanımlanan, kendine mahsus belirtileri bulunan, denetimsiz çoğalan hücrelerin sıradan işlevi olan hücreleri öldürmeleri sonucu ortaya çıkan önemli bir rahatsızlıktır. Kanser, yaş ve cinsiyet öbeklerine nazaran farklı biçimlerde görülebilir. Erkeklerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,505Konular
982,977Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt