Karnabahar Çeşni Tanımı İçin Malzemeler
- Karnabahar yeşillikleri
- 1 adet soğan
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 çay bardağı su
- Tuz
- İsteğe nazaran üzerine
- Yoğurt ve kırmızı pul biber
Karnabahar Çeşni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabahar etrafından çıkan yeşil yaprakları ıspanak doğrar üzere kıyalım.
- Tencereye yağ ve soğanı koyalım soğanlar pembeleşince salça ekleyelim.
- Salçamız yağ ile uygunca eriyince yeşilliklerimizi koyalım ve kendi suyuyla pişirelim ben biraz çiğ seviyorum o yüzden kendi suyu çekince kapatıyorum siz isterseniz bir çay bardağı su ekleyip bu su yeterlice çekinceye kapatabilirsiniz.
- İster sade ister üzerine yoğurt ekleyerek deneyebilirsiniz. Afiyet olsun ????.