Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kayısı Meyve Suyu

Kayısı Meyve Suyu
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kaysi-meyve-suyu.jpg

Kayısı Meyve Suyu Tanımı İçin Gereçler

  • 1.5 kilo kaysı
  • 2 litre su
  • 10-15 yemek kaşığı şeker

Kayısı Meyve Suyu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kayısılar yıkanır, çekirdekleri ayıklanır ve dörde bölerek tencereye koyulur.
  2. Kayısıların üstü geçene kadar su eklenir ve kaynatılır.
  3. Kayısılar yumuşayınca blenderdan geçirin ve damak zevkinize nazaran şeker ekleyin karıştırın.
  4. Kaynamaya bırakın.
  5. Koyulunca tekrar blenderdan geçirerek sıcakken kavanozlara koyun ve ağızlarını kapatın üstünü bi bezle kapatarak soğumaya bırakın.
  6. Soğuduktan sonra mutfakdaki rafınıza yerleştirebilirsiniz. Dışarda mutlaka bozulmaz. Güneşde kalmasın.
  7. Kullanmak istediğinizde kavanozu bir sürahiye boşaltın ve üzerine gereğince su ek edin ve tüketin.
    Not: bu formda biraz posalı oluyor. Şayet posalı sevmiyorsanız ince tel süzgeçten geçirdikten sonra sıcakken kavanozlara ayırabilirsiniz!.Afiyet olsun!.
 
858,505Konular
982,663Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt