Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kereviz Yemeği

Kereviz Yemeği
0
21

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
kereviz-yemegi.jpg

Kereviz Yemeği Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet kereviz
  • 1 tutam kereviz yaprakları
  • 2 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 4 yemek kaşığı kadar zeytin yağı
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Üzerini biraz geçecek kadar su
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
Terbiyesi için;
  • 1 adet limon suyu
  • 2 yemek kaşığı un

Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle kerevizin kabuklarını soyun ve güzelce yıkayıp küp küp doğrayın.
  2. Havuçların kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın.
  3. Kereviz yapraklarını güzelce yıkayın ince ince doğrayın.
  4. İnce ince doğranmış soğanları tencereye alın ve zeytinyağında kavurun. Salçasınıda ek edip tekrar kavurun.
  5. Doğramış olduğunuz kereviz ,havuç ve yapraklarınıda ek edip karıştırın ve üzerini biraz geçecek kadar su ek edin.
  6. Terbiyesi için, limonu sıkın ve un ek edip güzelce çırpın. Çırparken unun kıvam alması için biraz su ekleyin.
  7. Karışımı kereviz yemeğine ek edin tuzunuda atıp, kapağını kapatıp pişmeye bırakın.
Kereviz Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Patetesli Kereviz Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 1 adet kereviz1 orta uzunluk soğan2 adet büyük uzunluk patatesYeterince zeytin yağı1 adet orta uzunluk havuç2 yemek kaşığı salça1 çay kaşığı tuz Patetesli Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yıkayıp kabuklarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Kereviz Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1 adet kereviz1 adet soğan1 adet havuç2 adet portakalZeytinyağıTuz Kereviz Yemeği Tanımı Yapılışı Soğanı ince ince doğrayın .Kızgın yağda kavurun. Üzerine havuç ve kerevizi aktarın ve kavurun doğradığınız kerevizin yapraklarını aktarın. Tuz ek edip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Portakallı Kereviz Tanımı İçin Materyaller 2 orta uzunluk kereviz2 adet portakal1 orta uzunluk patates4 adet havuç4 diş sarımsak1 adet limonZeytinyağıUnTuz Portakallı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Kerevizleri saplarından ayırıp soyma bıçağı ile kabuklarını soyun ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
İştah Açan (Köfteli Patatesli Kereviz Yemeği) Tanımı İçin Materyaller 1  kahve fincanı sıvıyağ1 adet ortaboy kereviz1 büyük patates1 adet kuru soğan6 diş sarımsak1 çay kaşığı tuz1 tatlı kaşığı köri Köfte için 2oo gram kıyma1 paketin yarısı köfte harcı1 küçük soğan1 yemek kaşığı un İştah Açan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Etli Kereviz Yemeği tarifi Etli Kereviz Yemeği Nasıl yapılır Etli Kereviz Yemeği icin gerekli olan malzemeler 300 – 400 gr kuşbaşı et 1 kg kereviz, 2 kaşık yağ, 1 kaşık domates salcası, 2 adet soğan, Tuz Terbiyesi icin : 2 yumurta 1 limon Yapılışı Kerevizleri soyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt