Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kerevizli Tavuk Çorbası

Kerevizli Tavuk Çorbası
0
89

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
kerevizli-tavuk-corbasi-3.jpg

Kerevizli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet  patates ( minikce küp küp doğranmış)
  • 1 adet  kereviz ( minikce küp küp doğranmış)
  • 1 adet soğan ( rendelenip suyu sıkılmış )
  • 1 adet  havuç ( rendelenmiş )
  • Tavuk suyu ( haşladığınız tavuğun suyu )
  • 3 yemek kaşığı  tel şehriye ( göz kararı )
  • 1adet  kereviz yaprağı ( 4 kol doğranmış )
  • 1 dereotu ( 1 tutam doğranmış )
  • Didiklenmiş tavuk
  • Sıvı yağ ( az olsun tavuğun yağıda olacak)
  • Tuz

Kerevizli Tavuk Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Tencereye sıvı yağ koyulur akabinde rendelenmiş soğanı ve havucu koy ve kavuralım.
  2. Daha sonra küp küp doğranmış patatesi ve kerevizi ekle ve harmanlayalım.
  3. Tavuk suyunu ekle ve akabinde tel şehriyeyi ekleyelim.
  4. Çorbamız kaynamaya başlayınca doğranmış kereviz yaprağını ve dereotunu ekliyoruz .
  5. Çabucak akabinde didiklenmiş tavuğu ekle tuzunu ekleyin.
  6. İçerisindeki materyaller piştiğinde ocaktan alabilirsiniz.
 
858,505Konular
982,726Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt